Meral Akşener'den skandal ötesi sözler

MHP'den ihraç edilen emekli siyasetçi Meral Akşener katıldığı televizyon programında skandal sözler sarf etti.

GİRİŞ 19.03.2017 12:56 GÜNCELLEME 19.03.2017 18:04
Bu Habere 626 Yorum Yapılmış

MHP'den kovulan Meral Akşener kendi yandaşlarıyla beraber referandumda 'Hayır' çalışması yürütüyor. Katıldığı bir televizyon programında 16 Nisan'da yapılacak millet oylaması için söylediği sözler tam anlamıyla darbe zihniyetinin bir yansımasıydı. 

"EVET YÜZDE YÜZ ÇIKSA DA MEŞRU OLMAZ"

Akşener referandum için " Referandumda HAYIR diyen kimse olmasa, çıkan sonuç %100 Evet olsa dahi bu sonucun meşruiyeti olmaz." dedi.

Millet iradesini hiçe sayan Akşener 15 Temmuz öncesinde de "15 Temmuz'da Başbakan olacağım" demişti.

YORUMLAR 626
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadına bu tür konuşmaları yapmak için ne vaad edildiğini çok merak ediyorum. tamam 15 Temmuz da Başbakan olacağım diyordu ama ondan öte şu andaki finansman kaynağı kimdir? Eline ne geçecek. Parti üyesi bile değil artık ama hayır için çok mücadele veriyor. Ardınca kim varsa araştırılmalıdır. Gerçi zaten biliniyordur ama ben genede araştırılmalıdır diyorum Bu karının destekçisi MHP liler değil Erdoğan düşmanlarıdır. Acaba bir şey çıkartırmıyız diyorlar ama boş. Ne yapsanız boş.Hep elleriniz havada kalıyor değil mi? Bence delirmeniz lazım. Bu karı geceleri de uyuyamıyordur bence. Haline bakınca anlaşılıyor zaten. Siyasetle uğraşanın karnı geniş olacak ama bunun sıfatı her şeyi söylüyor.
    Cevapla
  • Nisan 7 yıl önce Şikayet Et
    iki yüzlü avrupası, amerikası biyandan içimizde ki hainler bir yandan savaşıyorlar demekki evet demek elzemmiş sırf bu hainlere kapak olsun diye Allahın belaları kendi kanınızda boğulun inşallah lanet olsı maşalar.....
    Cevapla
  • abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    15 temuzda başbakan olacam demişti.bu yaşlı nine hangi cesaretle konuşuyor. inşaallah hakettiğin cezayı ceza evin de bulacaksın.seni unutmamışız.
    Cevapla
  • yyy 7 yıl önce Şikayet Et
    Acaba gülmeye nereden başlarsak?!
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    sen konuşma halk senin ne olduğunu biliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den 'erken seçim' çıkışı! ‘Akdi bozmak demektir’
Süleymancıların hedefindeki Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti!