CHP'li belediye başkanından skandal sözler

7 Haziran'ın ardından HDP için pilav dağıtan Çanakkale'nin CHP'li Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, tepki çeken sözleriyle gündem oldu.

CHP'li belediye başkanından skandal sözler
CHP'li belediye başkanından skandal sözler
GİRİŞ 19.03.2017 14:22 GÜNCELLEME 19.03.2017 14:22
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Çanakkale Savaşı’nın 102’nci yılı nedeni ile 18 Mart Stadyumu’nda düzenlenen törende konuşma yapan Çanakkale’nin CHP’li Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, törene katılan vatandaşlar tarafından yuhalandı.

CHP'li Ülgür Gökhan'ın protesto edildiğini sosyal medya hesabından aktaran ve TRT Haber spikeri olduğu öğrenilen Ahmet Cihat Sancar, beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın tepkisi, sosyal medya kullanıcılarının da dikkatini çekerken, "belediye başkanı seçmeniyle böyle konuşur mu" yorumlarına neden oldu.

CHP'li Ülgür Gökhan, törendeki olayı aktaran Sancar'a, "senin gibi kafalara karşı hayır" sözleriyle cevap verdi. Bunun üzerine "Şahit olduğum bir durumu paylaştım. Ben sizinle senli benli konuşmuyorum. Edebinizi takının" sözleriyle tepki gösteren Sancar, CHP'li Gökhan'ın, "seninle muhatap olduğuma şükret cevap vermeye bile değmezsin" tepkisiyle neye uğradığını şaşırdı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Ülgür Gökhan'ın bu tutumu, sosyal medya kullanıcılarının da tepkisini çekti.

İşte Gökhan'a gelen tepkilerden bazıları:

HDP İÇİN PİLAV DAĞITMIŞTI

Gökhan'ın yuhalanmasının sebebinin ise, HDP'nin barajı geçmesinin ardından kentte "şükür pilavı" dağıtması olduğu anlaşıldı.

7 Haziran 2015'teki genel seçiminde HDP'nin barajı aşmasının ardından, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan hazırlattığı 6 kazan etli bulgur pilavını Cumhuriyet Meydanı’nda halka dağıtmıştı.

Etkinliğe Başkan Gökhan, beraberinde CHP Çanakkale İl Başkanı Hamza Karagöz, milletvekili seçilen Muharrem Erkek ile CHP’li Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan ve partililer katılmıştı.

Kaynak: Haber10

YORUMLAR 25
  • Harbi 7 yıl önce Şikayet Et
    Böyle birini seçmeleri Çanakkalelilere vebal olarak yeter. Yarın Şehitlerin yüzüne nasıl bakarlar ve nasıl hesap verirler bilmem...
    Cevapla
  • Vatan sevdalısı 7 yıl önce Şikayet Et
    CHP lidir ne yapsa yeridir!..
    Cevapla
  • NURİ 7 yıl önce Şikayet Et
    16 nisanda helva dağıtırsın artık.....
    Cevapla
  • Yiğido 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu belediye başkanı CHP nin içler acısı durumunu zaten yansıtıyor, başka söze hacet var mı? Ne kadar yurtsever oldukları belli oluyor değil mi?
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    çanakkale gibi mübarek bir şehrin böyle bir parti ve böyle bir belediye başkanının olmasını vallahi de anlamıyorum.
    Cevapla
  • Ramo 7 yıl önce Şikayet Et
    Seçmenleri çok bilinçsiz. Tek bildikleri chp Atatürkün partisi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu