Saadet Partisi yine şaşırtmadı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 16 Nisan'daki halk oylamasından "hayır" çıkması evet çıkmasından evladır.

Saadet Partisi yine şaşırtmadı
Saadet Partisi yine şaşırtmadı
GİRİŞ 22.03.2017 15:57 GÜNCELLEME 22.03.2017 15:57
Bu Habere 274 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 16 Nisan'daki halk oylamasından "hayır" çıkması halinde, herkesin kabul edebileceği, kimseye olağanüstü yetki vermeyen ve erkler arasında denge sağlayan bir sistemin hep birlikte kurulabileceğini söyledi.

'HAYIR' ÇIKMASI EVET ÇIKMASINDAN EVLAYMIŞ

"Tekrar vurgu yapıyoruz, 'hayır' çıkması 'evet' çıkmasından daha evladır, daha iyidir. Neden böyle söylüyoruz? Çünkü biz başkanlık sistemine karşı değiliz. Bugün getirilen sisteme karşıyız. Ondan dolayı da diyoruz ki eğer 'hayır' çıkarsa yeniden oturur herkesin kabul edebileceği, kimseye olağanüstü yetki vermeyen, güçler arasında, erkler arasında denge sağlayan bir sistemi birlikte kurarız. Biz onun için herkesi, özellikle bu kadar karışık bir dönemde aklını başında tutanları itidale, düşünmeye ve bu memleketin hepimizin memleketi olduğunu hatırlamaya davet ediyoruz."

"Batılı ülkelerin son zamanlarda Türkiye'yi adeta bir terör ülkesi olarak damgalamaya çalıştığına" işaret eden Karamollaoğlu, ABD'nin, Türkiye'nin de aralarında bulunduğu sekiz ülkeden direkt uçuşlara yönelik elektronik cihaz kısıtlamasına ilişkin kararına da tepki gösterdi.

Karamollaoğlu, seyahat edenlerin büyük kısmının iş adamı olduğuna dikkati çekerek, bu tutumun Türkiye'ye karşı yapılmış bir haksızlık olduğunu belirtti.

YORUMLAR 274
  • mehmet niyazi 7 yıl önce Şikayet Et
    milligörüşsünüzmü kaldı milli olan hiç birşey yok sizde batıyla aynı tez aynı fikir rahmetli erbakanın oğlunu partiye bile sokmayanlar tek adamlık edabiyatı yapıyorda ona gülüyorum yazık bu mirasa
    Cevapla
  • Ah hocam ah 7 yıl önce Şikayet Et
    Hocamin emaneti sizlersiniz....
    Cevapla
  • Emanetçiler?? 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne emanetçiler ama değil mi?
    Cevapla
  • [C☆] için EVET 7 yıl önce Şikayet Et
    Emaneti chp safına taşıyan bu adamların akıbeti Bekaroğluna benziyor.... Yazıklar olsun siz meğer küçük hesaplardan kaybolmuş sözde dava adamlarıymışsınız...
    Cevapla
  • Faziletli 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayirli olsun inșaallah,, Bu güzel temenniyide șimdi bazi kardeșlerimiz sadece muhalefet olsun diye yanliș anlar.
    Cevapla
  • Savrulma => EVET 7 yıl önce Şikayet Et
    Şaşkınlar takımı...
    Cevapla
  • EVET 7 yıl önce Şikayet Et
    Tabanı EVET diyen, üst yönetimi ise chp'ye kaymış tuhaf bir parti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?