Şeyh Sait pankartına AK Parti'den açıklama

Diyarbakır'da üzerinde Başbakan'ın fotoğrafının da bulunduğu, "Her evet Şeyh Sait ve arkadaşlarına bir fatihadır" yazılı pankartın AK Parti ile ilgisinin olmadığı bildirildi.

Şeyh Sait pankartına AK Parti'den açıklama
Şeyh Sait pankartına AK Parti'den açıklama
GİRİŞ 25.03.2017 11:24 GÜNCELLEME 26.03.2017 00:23
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet  Sorgun, Diyarbakır'da asılan pankarta ilişkin AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Pankart nedeniyle özellikle sosyal medyada orantısız şeyler yapmaya  kalkanların olduğunu belirten Sorgun, AK Parti'nin bütün kurumsal seçim  malzemelerinin, billboard, pankart, ilan ve görsellerin "kararımızevet.com"  internet sitesinde yer aldığını belirtti.

Kurumsal bir parti olduklarını vurgulayan Sorgun, "Sitemizde yer alan  görseller, afişler ve pankartlar dışındakiler asla bizi bağlamaz. Diyarbakır  teşkilatımız ile de görüştük. Onların da bilgisi dışında olduğunu öğrendik. Bu  noktada kim asmışsa, sorumluluk onlardadır. Pankartın AK Parti ile hiçbir ilgisi  yoktur." diye konuştu.

Sorgun, konu hakkında gerekli araştırmaların yapıldığını, pankartı  asanlara ilişkin de çalışma başlatıldığını kaydetti.

SÖZCÜ'NÜN DE YALANI ORTAYA ÇIKTI

Sözcü gazetesi ise AK Parti ile ilgili olmayan o pankartı astıran kişinin AK Parti il Başkanı ve aynı zamanda Şeyh Sait'in torunu olan Muhammet Akar olduğu yalanını ortaya atmıştı.

YORUMLAR 101
  • ccc 7 yıl önce Şikayet Et
    tepki çekince bz yapmadık allah buyuk
    Cevapla
  • Osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Şeyh said ajandı hemde İngiliz ajanı tarihe bakın ca anlarız musulu kerkükü nasıl kaybettiğimizi
    Cevapla
  • ayyıldız 7 yıl önce Şikayet Et
    Evetten başka çevrede afiş yok nedense
    Cevapla
  • provakasyon 7 yıl önce Şikayet Et
    Burhan kuzu beyin açıklamaları ortada ak partinin duruşu ortada ak parti bunu yapmamıştır yapsa yapsa chp veya hdpkk yapmıştır ak partiyi sıkıştırmak güya amacı ak parti her zaman şeyh said gibi ingiliz ajanlarının karşısında olmuştur
    Cevapla
  • dddd 7 yıl önce Şikayet Et
    en dogrusunu allah biliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…