AK Partili Yeneroğlu oyunu Almanya'da kullandı

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu da, bir yaşından beri yaşadığı Köln'deki Başkonsolosluğa giderek oyunu kullandı

GİRİŞ 27.03.2017 13:35 GÜNCELLEME 27.03.2017 15:59

Yurt Dışı Seçmen Kütüğüne kayıtlı seçmenler, Türkiye'de 16 Nisan Pazar günü yapılacak “Anayasa Değişikliği Halk Oylaması” için yurt dışı temsilciliklerde oylarını kullanmaya başladılar.

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu da, bir yaşından beri yaşadığı Köln'deki Başkonsolosluğa giderek oyunu kullandı. TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Yeneroğlu, oyunu kullanmaya eşi ve küçük kızıyla birlikte geldi. Milletvekili Yeneroğlu basına yaptığı açıklamada, referanduma yurt dışında yüksek bir katılım beklediğini ifade etti. 

Avrupa ülkelerinin, son günlerdeki tavrını eleştiren Yeneroğlu, “Son günlerde, haftalarda yurtdışında birçok olumsuzluklarla karşı karşıya kaldık maalesef. Bu olumsuzluklar inanıyorum vatandaşlarımızın kararlılığını arttıracaktır. Vatandaşlarımızın sandığa olan duyarlılığını arttıracaktır. Bunların dışında, bütün dünyanın adeta bir araya gelip ülkemizin seçimlerini milletimizin yetkinliğinin dışında, milletimizin egemenliğine, ülkemizin bağımsızlığına aykırı bir biçimde bir pozisyon alma yaklaşımına da gereken cevabı verecektir diye düşünüyorum” dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi