Kağıthane'de Muhsin Yazıcıoğlu mevlidi!

Vefatının seneyi devriyesi nedeniyle merhum Muhsin Yazıcıoğlu için Kağıthane’de bir anma programı düzenlendi.

Kağıthane'de Muhsin Yazıcıoğlu mevlidi!
Kağıthane'de Muhsin Yazıcıoğlu mevlidi!
GİRİŞ 27.03.2017 16:44 GÜNCELLEME 27.03.2017 16:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Vefatının seneyi devriyesi nedeniyle Büyük Birlik Partisi’nin şehit lideri merhum Muhsin Yazıcıoğlu için Kağıthane’de bir anma proğramı düzenlenerek ruhu için Kur’an tilavetinde bulunuldu, mevlid okutuldu, dualar edildi. Rahmetli Yazıcıoğlu’nu anma proğramında acılar tazelendi. Çok sayıda davetlinin katıldığı proğramda gözyaşlarını tutamayanlar oldu.

Kağıthane Merkez Daye Hatun Camii’nde düzenlenen anma proğramını  Büyük Birlik Partisi Kağıthane Teşkilatı düzenledi. Programa partililerin yanı sıra, merhum Yazıcıoğlu’nun sevenleri ve Kağıthane’den çok sayıda  vatandaş katıldı. Büyük Birlik Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Yusuf Karademir, anma proğramına katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Yağmura rağmen oldukça kalabalık bir topluluğun katıldığı Mevlid programının sonunda vatandaşlara  pilav ayran ve tatlı ikram edildi. Uzun kuyrukların oluştuğu yemek ikramında; Kağıthaneliler, Yazıcıoğlu için hayır dualarda bulundu.

ÜST  DÜZEY YÖNETİCİLERDE KATILDI

Şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun Kağıthane’deki anma programına Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, MKYK Üyesi Tolga Aral, Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican, Kağıthane Belediye Başkanı Yardımcısı Hasan Çakır,  Büyük Birlik Partisi’nin Kağıthane İlçe Başkanı Yusuf Karademir,  gazetemizin genel yayın yönetmeni Cemil  Öğütcü ve çok sayıda yerel ve Ulusal basın mensubu, İstanbul’dan bir çok ilçe başkanı ve parti yöneticisi katıldı.

YORUMLAR 1
  • Sivaslı gardaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Allahım ğani ğani rahmet etsin şehidimiz e amiiin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor