Soylu: Bundan sonra olursa bakanlık haram olsun

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, küçük yaşta kızların terör örgütü PKK tarafından kaçırılmasına asla izin vermeyeceklerini söyledi.

Soylu: Bundan sonra olursa bakanlık haram olsun
Soylu: Bundan sonra olursa bakanlık haram olsun
GİRİŞ 29.03.2017 17:22 GÜNCELLEME 29.03.2017 17:32
Bu Habere 103 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Eğer Güneydoğu'da, Doğu'da o cani terör örgütü; 13 yaşındaki kızlarımızı terör eğitimi verebilmek, terörist yapabilmek için annesinin saçlarını okşamasına ihtiyacı olduğu o yaşta dağa kaçırıyorsa bu bizim sorumluluğumuzdur. Eğer bunu, bundan sonra yaparlarsa bu İçişleri Bakanlığı bize haram olsun" dedi. 

İçişleri Bakanı Soylu, Ankara'da 'Türk İslam Geleneğinde Devlet Yönetimi' konulu panele katıldı. Pursaklar Belediyesi Saray Kültür Merkezi'nde düzenlenen panelin açılışında konuşan Bakan Soylu, terörle mücadelede kararlılık vurgusu yaptı. Terörün araç olarak kullanıldığını söyleyen İçişleri Bakanı Soylu, "Ben İçişleri Bakanı'yım bugün. Eğer Güneydoğu'da eğer Doğu'da o hain terör örgütü, o cani terör örgütü; 13 yaşındaki kızlarımızı terör eğitimi verebilmek, terörist yapabilmek için annesinin saçlarını okşamasına ihtiyacı olduğu o yaşta, annesinin dizinin dibinde olması gerektiği o yaşta eğer dağa kaçırıyorsa bu bizim sorumluluğumuzdur. Kimseye bu sorumluluğu atmıyoruz. Bu, bizim sorumluluğumuzdur. Çok net ve açık bir şekilde söylüyorum. Oradaki annelere de söylüyorum. Hiç üzülmeyin. Eğer bunu, bundan sonra yaparlarsa bu İçişleri Bakanlığı bize haram olsun, haram olsun, haram olsun" diye konuştu.

YORUMLAR 103
  • pasa 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcın olsun binali bey le sen süper ikili bakansınız
    Cevapla
  • vatanım 6 yıl önce Şikayet Et
    cezalar ağırlaşırsa daha kimse suç işleyemez cezalar ağırlaştırılmalı hatta idam gelmeli toplum tertemiz olur ve rahatça dışarı çıkabiliriz dışarı çıkmaya korkuyoruz her türlü suçu işliyorlar ceza yok diye
    Cevapla
  • Mersinli 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin yakın tarihinde gelmiş geçmiş en iyi İç İşleri Bakanı olmanın yanı sıra ADAMSIN ADAM. helal olsun.
    Cevapla
  • gokler789 6 yıl önce Şikayet Et
    sen varya sen 10 numara adamsın seviyoruz seni allahına kurban
    Cevapla
  • mehmet ali ilhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhur Başkanımızdan sonra en iyi lider olacak kişi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı