Işık: Evet verirsek CHP'ye de iyilik yapacağız

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, "Halk oylamasında 'Evet' verirsek, sadece ülkemizin önünü açmış olmayacağız.

Işık: Evet verirsek CHP'ye de iyilik yapacağız
Işık: Evet verirsek CHP'ye de iyilik yapacağız
GİRİŞ 30.03.2017 15:32 GÜNCELLEME 30.03.2017 15:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, "Halk oylamasında 'Evet' verirsek, sadece ülkemizin önünü açmış olmayacağız. Aslında CHP'ye de iyilik yapacağız. Bu oylamadan 'Evet' çıkarsa Sayın Kılıçdaroğlu'na yol görünecek. CHP'liler, '8 seçimdir kaybediyorsun, seninle iktidar olma şansımız yok.' diyecekler. Daha büyük bir iyilik de CHP'ye. Ne olacak, CHP'nin başına eğer hükümet olmak istiyorlarsa, Gümüşhanelinin de oyunu alacak, Gölbaşılının da oyunu alacak, Türkiye'nin ortalama, milliyetçi, muhafazakar, dindar insanlarının da oyunu alacak birinin gelmesi lazım." dedi.

YORUMLAR 4
  • Yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    valla onun kadar dürüst tutarlı olun. Ssk yı genel müdürken Kılıçdaroğlu batırmış olacak ama şuan hastaneler olunca biz iyi yaptık diyeceksin o zaman sen değil Sgk genel müdürünün başarısı bu. Siz chp yi boşverin bu yasa ne getiriyor onu anlatın konuşmalara bakıyorum eeyy hollanda eyy kılıçdaroğlu başka bişey yok siz yaptığınız yasayı bilmiyormusunuz onu anlatın.
    Cevapla
  • bahadir 7 yıl önce Şikayet Et
    sen dediklerine inanarak rahat uyuyorsan hiç sorun yok. benim gözümde kk da ey pkk ey almanya gel bir olalım rte yi devirelimden başka bir soylemi yok hatta gercek olan bu zaten. sankı savundugun kk uzay projelerı sundu atomu nasıl parcalayacagını anlattı mıllet ıcın tek laf ettıgı yok. yıllardır yatıyor rte kalkıyor rte hatta ruyasında rte. Turkıyenın yalancılara kandıgı zamanlar gerıde kalmıstır. bıze gelınce bız daha ıyısını yapana kadar en ıyısı bu! hep sız bıze dıyordunuz ya hadı ırana arabıstana sımdı bız dıyoruz yallaaah yunana doyclanda.
    Cevapla
  • maraşlı 7 yıl önce Şikayet Et
    adam yanlış hesap uzmanı.batırılacak bir yer varsa mesela buldum onu atlantise gönderelim tekrar batırsın
    Cevapla
  • HAYIR 7 yıl önce Şikayet Et
    EVET demek ki CHP' hayrına olacakmış. Ben CHP ye günahımı vermem.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor