Erdoğan'dan Fırat Kalkanı harekatı açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye'de yaşanan vahşete ve terör örgütlerine dair kritik mesajlar verdi.

Erdoğan'dan Fırat Kalkanı harekatı açıklaması
Erdoğan'dan Fırat Kalkanı harekatı açıklaması
GİRİŞ 05.04.2017 17:16 GÜNCELLEME 05.04.2017 19:05
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

idlib'e yaşananları duydunuz değil mi? 100'ü aşkın insan orada şehit edildi. Ey katil Esed, sen bunların ahından nasıl kurtulacaksın! Ey buna sessiz kalan dünya, Birleşmiş Milletler, bunun hesabını nasıl vereceksiniz? Biz tabii oradan alabildiklerimizi alıyoruz ülkemizde tedaviye. Elimizden geleni yapıyoruz. Ama bu benim için yeterli değil. Üzüntülüyüm, onlar bizim yavrularımız, kardeşlerimiz. Bir baba olarak üzülüyorum. O yavruların durumu ciğerimi dağlıyor. Elimizden geleni yapacağız. İşte bunun için 16 Nisan adeta bir kader çizgimizin çizilmesidir.

TERÖR ÖRGÜTLERİNİ SICAK BİR YAZ BEKLİYOR

PKK, YPG, DHKP-C.. Bunların yetersiz olduğu yerlerde FETÖ ihanet şebekesini ihya ettiler. DEAŞ'ı üzerimize saldılar. Sorduğunuzda destek vermediklerini söylediler. Ama militanlarına silah vermekten geri durmadılar, ülkelerinde barındırdılar. Artık sözün bittiği yere geldik.Yani etrafımız adım adım ateş çemberi ile çevriliyken bizim hiçbir şeye karışmamızı söyleyenlerin samimiyetine inanılabilir mi? Zor oyunu bozar! Türkiye olarak bu oyunu da bozacağız. El Bab, netice alacağımızın en somut örneğidir. Cerablus, Dabık, Rai bitti. Şimdi yola devam. Şimdi Münbiç var. Eğer koalisyon güçleri verdiği sözü tutarsa gelin Rakka'yı da halledelim diyoruz. Terör örgütlerini kullanarak bize diz çöktüreceğini sananları sıcak bir yaz bekliyor.

YORUMLAR 59
  • ottoman 7 yıl önce Şikayet Et
    acele etmeyelim aman yavaş yavaş planlı bir şekilde girelim orada dost dıye bır şey yok allah korusun cok şehit verırız.
    Cevapla
  • telepati 7 yıl önce Şikayet Et
    EVET seninleyiz
    Cevapla
  • pkk avcisi 7 yıl önce Şikayet Et
    reisim, yok edecez bizi tehdit edenleri, şakagina silah dayayanlari. biz yok edicez artik savaş isteyenlere bak biz neler edicez. katillere merhamet af baris yok..azap ölüm cehennem vaad ediyoruz hepsini öldürmeden allah u teala bize ölümü nasip etmez insallah..o hay kaydir. muntakim olan Allaha yemin olsun...af yok.!!
    Cevapla
  • Şeyh Holmes 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin hedefleri aylar öncesinden belirlendi sadece sırası beklenıyor. Munbıc 1 numara ile ilk adım atma sahasıdır. Kerkük ve Musul çatışma yaşanırsa o bölgeler de de TSKyı göreceğiz umarım o kısıma gerek kalmaz
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    yazın iyi eğleneceğiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tanju Özcan'dan, Mansur Yavaş itirafı! Emeklilere verdiği vaadi tutmadığı ortaya çıktı
Hamas: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden gurur duyduk