'Tek ümidimiz, ağabeyimiz Erdoğan'

Erdoğan, Esed rejiminin İdlib'de düzenlediği kimyasal silah saldırısında 9 aylık ikizlerini, eşini ve ailesinden 13 kişiyi kaybeden Suriyeli Abdülhamid el-Yusuf ile görüştü.

'Tek ümidimiz, ağabeyimiz Erdoğan'
'Tek ümidimiz, ağabeyimiz Erdoğan'
GİRİŞ 07.04.2017 19:56 GÜNCELLEME 07.04.2017 19:57
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'de Beşşar Esed rejiminin İdlib'de düzenlediği kimyasal silah saldırısında 9 aylık Aya ve Ahmed isimli ikiz bebeklerini, eşini ve ailesinden 13 üyeyi kaybeden Suriyeli Abdülhamid el-Yusuf ile görüştü.

Erdoğan, İtfaiye Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninin ardından, Adana'daki toplu açılış törenine katılmak üzere Hatay Havalimanı'na geçti.

Burada, Beşşar Esed rejiminin İdlib'de düzenlediği kimyasal silah saldırısında 9 aylık Aya ve Ahmed isimli ikiz bebeklerini, eşini ve ailesinden 13 üyeyi kaybeden Suriyeli Abdülhamid el-Yusuf ile görüştü.

Erdoğan, aileye başsağlığı dileklerini ilettirken, Abdülhamid el-Yusuf da teşekkür ettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı alnından öptü.  

Abdülhamid el-Yusuf: "Tek ümidimiz, bizim büyük ağabeyimiz Recep Tayyip Erdoğan"

Abdülhamid el-Yusuf, dün gece Türkiye'ye yola çıkmasının hemen öncesinde AA'ya konuştu. Yusuf, "Tek ümidimiz, bizim büyük ağabeyimiz Recep Tayyip Erdoğan" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetiyle Türkiye'ye gelen Yusuf, dün gece yola çıkmak için hazırlık yaptığı sırada evinde, AA muhabirine konuştu.

Yusuf, "Tek ümidimiz, bizim büyük ağabeyimiz Recep Tayyip Erdoğan. Umarız ki mesajımız, tüm dünyaya ulaşır." diyerek, cep telefonundan bebeklerinin fotoğraflarını gösterdi.

YORUMLAR 88
  • ebueymen 6 yıl önce Şikayet Et
    rabbim kahhar ismi şerifiyle perişan eylesin müsebbibleri.hayalimdeki kareyi yansıtmışlar.birde ben öpebilsem o alnı...
    Cevapla
  • nur 6 yıl önce Şikayet Et
    allahım esadı acı çektire çektire öldür allahım mazlumlara yardım et onlara dayanma gücü ver recep tayyip erdoğanı bsaşımızdan eksik etme allahım amin
    Cevapla
  • eyyubi 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahım bu masum insanları katleden hainleri ve ortaklarını kendi dertleriyle başbaşa bırak, onları ehli imana zarar vermeyecek hale getir. amin.
    Cevapla
  • volkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Müslümanları korusun.Müslümanlar üzerinde dönen oyunları açığa çıkarsın.Bu oyunları kurunların hepsini aynı belalarla uğraştırsın.Fetö gibi ALLAH senin ismini kullanıp,müslümalığı kötü gösteren,her yerde ALLAH diyip bunca cana kıyanları kahhar iminle yok et ALLAHım
    Cevapla
  • halil ibrahim ulu 6 yıl önce Şikayet Et
    ölenler hep masum halk hiç terörist filan ölmüyor adamlar bildiğin katliam soykırım yapıyorlar bizim eski topraklarımızda.aslında girip her yeri alacaksın tekrar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu