Kılıçdaroğlu yine kıvırdı! 15 Temmuz cevabı

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 'Havalimanında darbecilerle iletişim kurduğunu bilseydim Yenikapı'ya davet etmezdim' şeklindeki ifadelerine skandal sözlerle cevap verdi.

Kılıçdaroğlu yine kıvırdı! 15 Temmuz cevabı
Kılıçdaroğlu yine kıvırdı! 15 Temmuz cevabı
GİRİŞ 11.04.2017 17:49 GÜNCELLEME 11.04.2017 17:49
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Kılıçdaroğlu, "Sayın cumhurbaşkanı bunu kanıtlarsa kendisine çok teşekkür edeceğim ama kanıtlamazsa müfteri ilan edeceğim. Yenikapı'ya da o arzu ettiği için değil darbeye karşı olduğum için gittim" diyerek yine kendi kendini yalanladı.

DARBEYE KARŞI FETÖ'NÜN SÖZCÜLÜĞÜNÜ YAPIYOR

Kılıçdaroğlu, "Sayın Cumhurbaşkanı bunu kanıtlarsa kendisine çok teşekkür edeceğim ama kanıtlamazsa müfteri ilan edeceğim. Bir cumhurbaşkanı bir iddiada bulunursa bunun arkasında durmak zorundadır. Ben Yenikapı'ya da o arzu ettiği için değil darbeye karşı olduğum için gittim. Milli irade için ben oraya gittim. Bir daha Türkiye darbelerle karşılaşmasın diye 12 madde halinde düşüncelerimi ifade ettim." dedi ama FETÖ'ye destek vererek 15 Temmuz'un kontrollü darbe olduğunu söyledi.

YORUMLAR 26
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    53 yaşındayım ben böylesini hiç görmedim bir dedigi digerini tutmuyor kontrollu darbe dedi ipi pazara çıktı o hala ispatla diyor iyide havalanı görüntün var sıvışıyorsun tank ayagına gelmiş zıplayıp çıksaydın yüzde 35 oy alırdın
    Cevapla
  • goplu 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın k.k artık hastanelerimiz siz genel müdürlüğü bıraktığızdan bu yana muazzam ilerleme kaydetti.inat etmeyin bi psikiyatri bölümüne başvurun.gerçekten söylüyorum durumunuz vahim.
    Cevapla
  • Muharrem 7 yıl önce Şikayet Et
    Siyasetçi değil de sinemacı olsaydı daha iyi olurdu. Komedi filmlerine yakışan bir tip, ara sıra beni çok güldürüyor.
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Halk Kılıçdaroğlunun ne olduğunu çok iyi biliyor? zaten bilenlerde bile bile ona oy veriyor?...boşun kendisini aklamaya kalkmasın!?
    Cevapla
  • kı mıl 7 yıl önce Şikayet Et
    la bi sus la...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak