Bahçeli'nin tepkisine cevap verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başdanışmanı Karatepe'nin eyalet sistemiyle ilgili sözlerine sert tepki gösteren MHP lideri Bahçeli'ye cevap verdi.

GİRİŞ 14.04.2017 07:13 GÜNCELLEME 14.04.2017 09:41
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Şükrü Karatepe'nin bir yazısındaki eyalet sistemiyle ilgili sözlerine sert tepki göstermiş ve "Cumhurbaşkanı da buna ses çıkarmıyor kabulleniyorsa, o zaman iki gün içerisinde eyalet sistemine karşı olan üniter yapıda düşünceleri olan ülkücülerin kararı ne olabilir?" demişti.

Bu sözlere Cumhurbaşkanı Erdoğan bugüne kadar üniter yapı üzerinde olumsuz bir açıklamalarının olmadığını ifade etti.

ERDOĞAN CEVAP VERDİ

Bu konuyla ilgili olarak danışmanımın bir açıklaması olmuş, almışlar onu çarpıtmışlar, ki danışmanım sonra değişik şekilde onu düzeltmeye yönelik açıklamalar yaptı. Ben ne diyorum, sen ona bak. Böyle bir şey yok, benden duydunuz mu? Yok. Bir defa 'Rejimle ilgili kim herhangi bir olaya giderse karşısında ilk defa ben dururum' dedim. 1923'te rejim meselesi bu ülkenin bitmiştir. Ondan sonraki süreç sadece yönetim sistemleri meselesidir, şu anda da değişiklik yapılan konu, bir yeni yönetim sisteminin gelmesidir."

YORUMLAR 16
  • tarik 7 yıl önce Şikayet Et
    yanlış anlasıldı çarpıtıldı yok böyle birsey şu hassas bir gunde diline sahip olamayan danışmanda ben başka niyet ararım
    Cevapla
  • akil 7 yıl önce Şikayet Et
    Danışmadan konuşmasınlar Danışmanlarlarlar
    Cevapla
  • İbrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    Referanduma iki gün kala yanlış anlaşılmaya müsait sözler sarfetmek iyi niyet alamet-i değil, görevine son verilmeli.
    Cevapla
  • aptırtmayın 7 yıl önce Şikayet Et
    Böyle hassas dönemde bile konuşmayı beceremiyorsa atın gitsin bu ülkenin değerleri kimseden üstün değil.
    Cevapla
  • ARMADA 7 yıl önce Şikayet Et
    Hassas Bir Dönemdeyiz Ülkemizin Geleceğiyle İlgili Bir Refarandum Var Ve Kim ki Eyalet Yada Bölgesel Yönetimden Bahsediyorsa Veya Aklından Dahi Geçiriyorsa Bilsinki Onbeş Temmuzdan Beter Eder Bu Halk Herkesin İçi Rahat Olsun Ve Anca Kendinden Korkan Yada Şüphelenen Kişiler Bı Tür Olaylardan Panikler Vatan Bütündür Başkentimiz Ankara'dır Ve Şehitlerimizin Kanınla Boyanmış Ayyıldızlı Bayragımızdır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı