Başbakan Yıldırım İstanbul'dan rüzgar gibi geçti

Başbakan Binali Yıldırım referanduma artık saatler kala son kez milletle İstanbul'da buluştu.

GİRİŞ 15.04.2017 15:39 GÜNCELLEME 15.04.2017 16:18
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım referandum çalışmaları neticesinde bugün İstanbul'un Avrupa yakasındaki ilçelerde vatandaşlarla buluştu. Onbinlerin akın akın meydanlara aktığı bu kucaklaşmada Yıldırım önemli mesajlar verdi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım Esenyurt'ta düzenlenen mitingde halka hitap etti. Yıldırım "Türkiye'nin güçlü yönetime ihtiyacı var, her zaman güçlü yönetime. Artık patinaj yapmanın, uzlaşmazlık dönemlerinin sonu gelmiş olmalı. Meclis aritmetiği yetersiz kaldığında devletin, sistemin felç olması artık gündemden kalkmalı. Bugün tedbir almazsak, yarın geç olacak. 16 Nisan, bu bakımdan millet için bir fırsattır." dedi.

BAŞBAKAN AVCILAR'DA

Bir Türkiye'yi üç Türkiye yaptık. Eğer engeller olmasaydı, ne olurdu biliyor musunuz? Üç Türkiye bugün, beş Türkiye olacaktı. Neye rağmen biz bu hizmetleri yaptık? Kapatma davasına rağmen, elektronik muhtıraya rağmen, 17-25 Aralık yargı darbe girişimine rağmen, Ergenekon- Balyoz darbe girişimine rağmen ve nihayet alçak FETÖ'cuların 15 Temmuz darbe girişimine rağmen. Ama 15 yıl içerisinde darbeleri, tehditleri görüp şapkamızı, ceketimizi alıp gidenlerden olmadık, milletle beraber her türlü alçaklığın karşısında dimdik durduk evelallah." dedi.

BAŞBAKAN YILDIRIM KÜÇÜKÇEKMECE'DE ONBİNLERLE BULUŞTU

"Şimdi bazıları '21 yaşındaki gençlere siyaset olmaz' diyor. 'Gençler bu işten anlamaz' diyor. Gençler, bunlara hadlerini bildirecek misiniz? Size güvenmeyenlere cevabınızı verecek misiniz. O gençler ki 15 Temmuz alçak darbe girişiminde en öndeydiniz. Tankların önünde siz vardınız. Bombaların önünde siz vardınız. O gece, bayrağı indirmediniz, ezanları dindirmediniz. Demokrasiyi korudunuz, milleti alçaklara ezdirmediniz."  "Değerli kardeşlerim, bu sistem artık yürümüyor. 82 model darbeden kalma bir sistem, Türkiye'ye, bölünmüş yollarıyla, hava alanlarıyla, şehir hastaneleriyle büyümüş, kalkınmış Türkiye'ye, bu elbise dar geliyor. Bu vesayet anayasasını çöpe atmaya hazır mısınız?"

BAŞAKŞEHİR'DE DEV COŞKU

"15 yılda beraber başardıklarımız ortada. İnşallah yarın, 16 Nisan'dan sonra çifte bahar yaşayacağız, çifte bahar. Ekonomi şaha kalkacak, istikrara, büyümeye, değişime 'evet' diyen Türkiye, inanın yatırımcıların göz bebeği olacak. Büyük projelerimiz daha hızlı bir şekilde tamamlanacak, devlet engellerden kurtulacak, bürokrasi hızlanacak ve kazanan Türkiye olacak. Vesayet son bulacak, milli irade hakim olacak, artık hükümetleri Ankara'da otel odalarında değil, gizli kapılar arkasında değil, sandıkta siz kuracaksınız."

YORUMLAR 8
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    allah sizleri başımızdan eksik etmesin güzel insanlar iyiki varsınız inşallah ülkemiz evetle başkomutanımızla çok daha güçlenecek vatanım için evet gavurlar tirtitriyor çıldırıyor evet çıkacak diye ödleri kopuyor lale devri bitti kefereler Reis geliyor çok güçlü türkiye için evet inşallah
    Cevapla
  • Adam gibi Adam 7 yıl önce Şikayet Et
    Avrupadan 4 Turist gelecek diye, Benim Köyümün Topraklarını geçmişteki Hükümetler SiT Alanı ilan ettiler.. Vatandaşlar Sanayiye Yatırım yapmak istiyor, Lütfen şu SiT alanı Probleminden bizleri Kurtarın... 25 Yıldır birtane Turist bile gelmedi !! Turizim Bakanlıgına önemle Duyurulur, bütün SiT Alanları Tekrar gözden geçirilsin.. Bazı yerler gerçekten Tarihi önemi var Fakat bazı yerlerin Tarihle hiç bir alakası Yok. (Benim Köyüm Kayseriye 45 Km.)
    Cevapla
  • brksrc 7 yıl önce Şikayet Et
    dava için calisan herkezden allah razi olsun biz dana gibi evde yatiyoruz bu yaşta millet için calisinlardan allah bin defa razi olsun...
    Cevapla
  • mehmet Çelik 7 yıl önce Şikayet Et
    yüce ALLAHIM mitinglerden bu yana .Evet için mesaj atan emek eden kardeşlerimin emeğini zay eyleme dünya ağretlerini mamur eyle şehit sevabı ver.vatan için hak yolunda çıkmayan canı neylerem. HATAY
    Cevapla
  • ANLAYANA 7 yıl önce Şikayet Et
    Cok düşündük doğrusunun evet olduğu sonucuna vardık.Yarın Ailecek Evet Evet bizden.
    Cevapla
  • Bir vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet tabikide
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'
 THY ile ilgili dikkat çeken iddia! 20 milyar dolarlık anlaşma imzalanıyor