Akşener, yeni parti kuruyor! İsmi bile belli

MHP’deki istifalarla yeni parti iddiaları alevlendi. Meral Akşener’in kuracağı iddia edilen yeni partinin ismi de kulisleri hareketlendirdi.

Akşener, yeni parti kuruyor! İsmi bile belli
Akşener, yeni parti kuruyor! İsmi bile belli
GİRİŞ 19.04.2017 10:29 GÜNCELLEME 19.04.2017 17:20
Bu Habere 143 Yorum Yapılmış

Yeni oluşumun ‘Milliyetçi Türkiye Partisi’ (MTP) adı altında bir araya geleceği siyasi kulislerde yer aldı. Akşener’in referandumun ardından siyasi danışmandan ekonomistine, proje üreticisine ve stratejistine kadar yeni bir kadro yapılanmasına gideceği gündeme gelmişti.

Bu isimlerin Akşener’in başkanlığında MTP’de bir araya geleceği ve ilk seçimlere de bu parti altında katılacağı belirtiliyor.

AKŞENER İDDİALARI YALANLADI

Meral Akşener, Twitter hesabından, "Parti kurma çalışmamız yoktur.YSK nın hukuku katlettiği, "abidik gubidik" işlerin yapıldığı bir süreçte önceliğimiz oylarımıza sahip çıkmaktır" açıklamasında bulundu

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 143
  • Gurbetçi 6 yıl önce Şikayet Et
    Anayasa değişikliği MHP yi anahtar parti yapıyor, Yen'i sistemde büyük partiler MHP desteğini bulmak zorunda ,bunu bile anlayamayan beyhude suratlar parti kuracakmış aklınıza şaşayım ..!Herkes son cumhurbaşkanlığı seçimine bir baksın..
    Cevapla
  • ülküm 6 yıl önce Şikayet Et
    Hazıra konmaya çalışıyorlar beleşçiler, aklı verenlerde biliyor yeni parti kurarlarsa (idris bal, abdüllatif şener vs) sonun ne olacağı belli diye o yüzden hazıra konup tabana hoş görünmeye çalışacak güya yemezler canım.
    Cevapla
  • uygur 6 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış isim koymuş, yurtta sulh partisi olsaymış, destekçilerinden daha iyi oy alırdı. Daha neden ortaklıkta dolaşıyor bu kadın, neden savcılar bu kadının bağlantılarını sorgulamıyor.
    Cevapla
  • ömer f 6 yıl önce Şikayet Et
    meral karaşener milliyetçi değilki milliyetçilikten geçinmeye çalışan zavallı.
    Cevapla
  • raoc 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadın çok yalan söylüyor, bunun bunca yalanlarına ve bölücü hareketlerine rağmen peşinden giden çok cefa çekerler. Devir farklı. Bu geriden geliyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı