'CHP'ye 16 Nisan'da ders verilmiştir'

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz referandum sonrası çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

'CHP'ye 16 Nisan'da ders verilmiştir'
'CHP'ye 16 Nisan'da ders verilmiştir'
GİRİŞ 20.04.2017 10:37 GÜNCELLEME 20.04.2017 10:57

15 Temmuz’da milli iradeyi gaspa teşebbüs eden maskeli haydutlar karşısında CHP meydandan kaçarken 16 Nisan’da milli iradenin tercihine kasteden bir usul ve üslupla sokağa çağrı yapıldığını belirten Boyraz, "Bu oyunda kuralı parası olan Soros ya da Roşild koyamaz; bu oyunda kuralı, tarihine, değerlerine, vatanına, bayrağına sadık millet koyar ve bütün dünya bu kurala uymak zorundadır!” dedi.

"CHP VESAYET ODAKLARININ SÖZCÜLÜĞÜNÜ YAPIYOR"

Boyraz sözlerini söyle sürdürdü, “367 ile milli irade aleyhine tuzak kuran vesayet odakları süreç içerisinde kendi tuzağına düşmüştür. Her seferinde oyunun ortasında kural değişikliği yapan vesayet odakları ve onun sözcülüğünü yapan CHP’nin bütün hesaplarını alt-üst eden bu millet, bütün tuzaklarını da başlarına geçirmiştir. 367 garabeti olmasaydı bu gün cumhurbaşkanını halk seçiyor olmayacaktı. CHP’nin her hamlesini irfanıyla boşa çıkaran bu millet, hayırdaki gizli şerri yine derin irfanıyla görerek CHP ve kumpanyasına 16 Nisan’da tarihi bir ders vermiştir.” 

"CHP PROVOKASYON ARAYIŞI İÇERİSİNDE"

Sonuca razı olmayıp referandumun iptali için yola koyulan CHP’nin davası üzüm yeme değil bağcıyı dövmek olduğu tespitinde bulunan Boyraz, "Pensilvanya ile kolkola verip kaos arayışı içine giren CHP, ‘Gezi’vari bir provokasyon arayışı içerisindedir. " diyerek sözlerini sonlandırdı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu