Bozdağ'dan sert tepki! Alçağın biri

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast çağrısı yapana Fransız Philippe Moreau Defarges'e sert tepki gösterdi.

Bozdağ'dan sert tepki! Alçağın biri
Bozdağ'dan sert tepki! Alçağın biri
GİRİŞ 24.04.2017 14:49 GÜNCELLEME 24.04.2017 14:55
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Bozdağ, "Fransa hukukuna göre orada suç duyurunda bulunma ve Türkiye’de şuç duyurusunda bulunabilir. Kanunlarımız buna da izin veriyor.Suç duyurusu üzerinde bir değerlendirmeyi savcılıklar yapacaktır. Ama burada ilginç olan bu işin hukuksal boyutu değil, burada Türkiye’nin dışında bazı ülkelerin bazı siyaset bilimcileri ve siyasetçilerin sayın Cumhurbaşkanımıza olan kin nefret ve düşmanlığının nasıl bir zirveye yükseldiğini gösteriyor. Bu son derece önemli."dedi.

"ALÇAĞIN BİRİ"

Bozdağ, "Bir ülkenin Cumhurbaşkanına karşı suikast yapılmalı diye açıklama yapıyor alçağın biri bu açıklamayı da televizyon veriyor ve insanlar canlı yayında bunu seyrediyor, buna programı yapanda müdahale etmiyor. Orada müdahale etmiyor Fransa'da da kimse sen nasıl olurda böyle bir şey yaparsın demiyor ama Türkiye’deki tepkilerden sonra belli bir noktaya geliyor. Bu şunu gösteriyor ben buradan aziz milletimize seslenmek istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye için ne kadar kıymetli biri olduğunu, korunması ve değer verilmesi gereken biri olduğunu gösteriyor."dedi.

Bozdağ şöyle konuştu:

"Önlerinde Sayın Cumhurbaşkanımızı engel görüyorlar. Bende buradan şunu söylüyorum. Onların hepsinin gücü Sayın Cumhurbaşkanımızı bulunduğu yerden indirmeye onun ömrünü sonlandırmaya yetmez. Rabbimin verdiği ömrü ondan başka alacak kimse yoktur.  Allah’ın izni olmadığı sürece yenemez öldüremez zarar veremez Allah korumazsa etrafında dünya kadar koruma ordusu olsa bile , ben Sayın Cumhurbaşkanımızın milletimize insanlığa herkese yaptığı hizmet ortadadır. Milletimizin mazlum milletlerin ,mazlum insanların, sadece müslüman değil diğer dinlere mensup mazlumların da nasıl dualar ettiğini biz biliyoruz. Bu dualar geldiği sürece hangi ülke hangi TV hangi siyasetçi kim ne yaparsa yapsın boştur. Netice alamazlar."dedi.

YORUMLAR 8
  • bitlisli 6 yıl önce Şikayet Et
    yüce Allah bütün şer odaklarının tuzaklarını başlarına yıkar birliklerini bozar inşallah...
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    bunca bos lafa ne gerek var? MIT´i gönderip temizletin sunu yahu.
    Cevapla
  • hanefi ünal 6 yıl önce Şikayet Et
    ''Köpeği sahibi bağlar...''Bu Fransız köpeğini evvela kendileri havlatmayacak!Edebsizliğiniz cezasını evvela kendileri verecek!Devlet ciddiyeti bunu gerektirir...''Sukut ikrar'dan gelir...''Şayet devlet olarak Fransa susar ise;suça,saygısızlığa,edepsizliğe ortak olur..!
    Cevapla
  • türkoğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler bakanımıza. En azından tepkisini dile getirmiş. Nasıl suç duyurusunda bulunabiliriz ki o alçak hakkında?
    Cevapla
  • abidin çelik 6 yıl önce Şikayet Et
    alçağın birisine bizim MİT suikast yapsa kötümü olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!