Beştepe'den flaş açıklama!

Beştepe'den yapılan açıklamada, "AKPM kararı siyasi bir operasyondur, hakkaniyetle ilgisi olmayan maksatlı kararı kınıyoruz" denildi.

GİRİŞ 25.04.2017 18:24 GÜNCELLEME 26.04.2017 10:33
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisinin (AKPM), Türkiye'ye yönelik "siyasi denetim" kararının, Türkiye düşmanı çevrelerin siyasi operasyonu olduğunu belirterek, "Hakikatle ve hakkaniyetle ilgisi olmayan bu maksatlı kararı kınıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kalın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "AKPM kararı, Türkiye düşmanı çevrelerin siyasi operasyonudur. Hakikatle ve hakkaniyetle ilgisi olmayan bu maksatlı kararı kınıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 40
  • Haktan 6 yıl önce Şikayet Et
    Acilen bu avrupa konusu referandumla halka sorulmalı ve türk halkının bu iki yüzlü avrupa birliğini istemedikleri yüzlerine bi tokat gibi vurulmalı.yeter yaa evet mührüm bundan sonra bu avrupa politikaları yüzünden tersine dönecek...
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Tam da tahmin ettiğim gibi, kınadılar ve sineye çekecekler.AB rezaleti de maalesef devam edecek.Referandumda söylenenleri yutttular. IMF'den kurtulduk, AB'den kurtulamıyoruz. Gizli bir taahhüt mü var?
    Cevapla
  • sansarı 6 yıl önce Şikayet Et
    bu hain avrupalıları....ülkemize sokmayın...
    Cevapla
  • Seçkin 6 yıl önce Şikayet Et
    Tek korkuları inanın türkler ayağa kalkmasın (Kalkacağız ve OSMANLI TOKATINI yapıştıracağız İNŞALLAH) Gençlerimiz geliyor teknolojide dev adımlar atmalıyız (YAZILIM SEKTÖRÜNÜ ALMALIYIZ)
    Cevapla
  • Urfalı 6 yıl önce Şikayet Et
    ''Türkiye düşmanı'' Tam isabetli açıklama olmuş. İçimiz düşman, dışımız düşman.Tüm düşmanlara rağmen Rabbim seni korusun canım vatanım,ülkem, TÜRKİYEM.(Amin)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...