AK Parti'ye üye olduktan sonra 5 kritik ziyaret

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 2014’te ayrıldığı AK Parti’ye yarın dönüş yapacak. Erdoğan, AK Parti’ye üye olmasının ardından 5 ülkeyi kapsayan diplomasi trafiğine girecek.

AK Parti'ye üye olduktan sonra 5 kritik ziyaret
AK Parti'ye üye olduktan sonra 5 kritik ziyaret
GİRİŞ 01.05.2017 06:05 GÜNCELLEME 01.05.2017 06:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında bugün yapılacak AK Parti MYK ve MKYK toplantılarında 21 Mayıs’taki olağanüstü kongre süreciyle ilgili hazırlıklar ve Erdoğan’ın partiye üyeliğiyle ilgili karar alınacak. Erdoğan da bugün geç saatlerde döneceği Hindistan ziyaretinin ardından, yarın kurucusu olduğu AK Parti’ye üyelik başvurusunu yapacak ve yeniden parti rozeti takılacak. 

Erdoğan’ın, 21 Mayıs’ta yapılacak 3. Olağanüstü Kongre’de de tüm delegelerin ortak imzasıyla AK Parti Genel Başkan adayı olmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Erdoğan, parti üyeliğinin ardından 3 Mayıs’ta Soçi’de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le görüşecek. 14-15 Mayıs’ta Çin’e giderek Kuşak ve Yol Zirvesi’ne katılacak olan Cumhurbaşkanı, ardından ABD’ye geçecek. ABD Başkanı Donald Trump’la ilk yüz yüze görüşmesini yapacak olan Erdoğan, 25 Mayıs’ta Brüksel’deki NATO Zirvesi’ne katılacak. Erdoğan’ın Ramazan ayına kadar Kuveyt’i ziyareti de planlanıyor. 

YORUMLAR 2
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    MAŞALLAH yolun acik olsun reis inleri girecegiz avrupaya hizaya gel..
    Cevapla
  • huseyin 6 yıl önce Şikayet Et
    mesele ney biliyomusun kardesim adam tek basina cirpiniyor.bir son zamanlarda icisleri bakanimiz biraz hareketlendi ama devami gelirmi mechul.koltuga oturanlar oturyor.oturmuyacaklar reis 20 saat calisiyosa onlar da calisacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”