Erdoğan resti çekti! 'Yapan bedelini ağır öder'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kuveyt’e yaptığı günübirlik ziyaret dönüşü uçakta soruları gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan resti çekti! 'Yapan bedelini ağır öder'
Erdoğan resti çekti! 'Yapan bedelini ağır öder'
GİRİŞ 11.05.2017 06:51 GÜNCELLEME 11.05.2017 06:56
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Erdoğan, Türkiye’nin fikrine müracaat etmeden karar alanların ağır bedeller ödediklerini söyledi, “Türkiye ile ne yapabiliriz diye düşünmeleri gerekir” diye konuştu.

"GEREKİRSE ÖNLEYİCİ TEDBİRLERİ ALACAĞIZ"

"Türkiye, üzerinde oyunların oynandığı bir ülkedir. Bizim her şeyden önce kendi göbeğimizi kendimiz kesebilmemiz lazım. Gerektiğinde önleyici tedbirleri kendimiz alacağız. Kendimiz alamazsak bunlar bizim için her an sıkıntıdır. PYD-YPG’yi düşünün, bir bakıyorsunuz NATO’da beraber olduğumuz ülkeler bunlarla işbirliği yapıyor. Bu kabul edilebilir bir şey değil. NATO’da sizinle beraber olan biziz, terör örgütü değil. ‘Ama YPG-PYD’nin Türkiye’ye zarar vermesini istemeyiz’ diyorlar. Lafla olmuyor ki! "

"TÜRKİYE'SİZ KARAR VEREN BEDELİNİ AĞIR ÖDER"

"Ortadoğu’da Türkiyesiz bir karar verilmesi düşünülemez. Eğer Türkiye’nin fikrine müracaat etmeden birileri karar alıyorsa bunun bedelini aslında ağır ödüyorlar. Hem ekonomik hem de insan kaybı olarak ödüyorlar. Bir de huzuru yok ediyorlar. Şu anda bölgede huzur var mı? Yok. O anlayışla olmaz. Bu nedenle süratle bunu halletmemiz gerekir. Suriye sınırımız 911 km, Irak sınırımız 350 km. Öyleyse ‘Türkiye ile ne yapabiliriz’ diye düşünmeleri gerekir.  ABD ziyaretiniz öncesi bir ön heyet görüşmeler yaptı. ABD konusunda beklentileriniz nedir? Nihai görüşme benim yapacağım görüşmelerdir. Sayın Başkan ile yapılacak görüşmeyi neticelere göre, adeta ben peşrev gibi görüyorum."

YORUMLAR 30
  • HamidiyeSüvarisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya kafire ölüm, yada bitmez bu zulüm. Allahu Ekber. Reisimizin dediği gibi çare Islam Birliğini gerçek manasıyla kurmak.
    Cevapla
  • malatyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    incirlik üssünü kapatalım reis
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    elbette sayın cumhurbaşkanım tc nin kurucusuna hakaret edenlerde bedelini ötesin lütfen takipçisi olun
    Cevapla
  • Tomak 6 yıl önce Şikayet Et
    Hacı konu Atatürkle alakalı değil
    Cevapla
  • ismail serin 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne natodan ne ABD ne de AB den fayda yok turkiye incirligi kapatib koalisyon guclerine turk hava sahalarini yasaklamak kargo ucaklarina gecis izni verilmemeli gerekirse indirilmeli zorlarsa dusurulmeli.
    Cevapla
  • istanbullu 6 yıl önce Şikayet Et
    kendi birligimizi kurup guclendirelim en az iki birlik islam birligi ve Turan birligi tum dunyaya duyurulmali hicbiri birdaha muslumanlara kafa tutmayi bile aklindan geciremez hale gelir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İlkokul öğrencilerinden İsrail destekçisi firmaya protesto! Sosyal medyada gündem oldu
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı