CHP'liler Saadet Partisi'nin yalnız bırakmadı!

CHP'liler Saadet Partisi'ni Giresun il teşkilatının genel kurulunda yalnız bırakmadı.

CHP'liler Saadet Partisi'nin yalnız bırakmadı!
CHP'liler Saadet Partisi'nin yalnız bırakmadı!
GİRİŞ 14.05.2017 14:57 GÜNCELLEME 14.05.2017 14:57
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Ülkemizin geleceği, İslam aleminin huzura ve barışa kavuşması, dünyamızda bir saadet döneminin başlaması, sadece ve sadece milli görüşün, önce ülkemizde iktidara gelmesiyle mümkün olacak." dedi.

Karamollaoğlu, partisinin Giresun İl Teşkilatı'nın bir düğün salonunda gerçekleştirilen "6. Olağan Genel Kurulu'nda" yaptığı konuşmada, Türkiye'nin, milli görüşün projelerine, düşüncelerine ve fikriyatına ihtiyacı olduğunu belirtti.

İktidara geldiklerinde adaletin kamil manada tecellisini sağlayacaklarını ifade eden Karamollaoğlu, "Ahlaki ve manevi değerler denildiği zaman aslında Hak anlayışı bunun tam göbeğindedir. Hak üstün tutulmadan bir ülkede huzur olmaz. Dünyada huzur olmaz. Ondan dolayı biz Hak'kı üstün tutacağız." diye konuştu.

CHP'LİLER YİNE YALNIZ BIRAKMADI

Saadet Partisi Giresun İl Teşkilatının 6. Olağan Genel Kurulu'nda tek listeyle gidilen seçimde, Abdulkadir Bektaş il başkanlığına getirildi.

Genel Kurula, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı ile partililer ve delegeler katıldı.

YORUMLAR 95
  • Ccv 6 yıl önce Şikayet Et
    Artık sadet CHP nin koçu ,bir zamanlar başkasıyla ,şimdi sadet .halbuki CHP onurlu,dürüst ,Yurtseven bir aday partiye getirse ,halkın istekleri için faaliyet gösterse,iktidar olur .sayın Ecevit Türkiye'de nasıl birinci parti olduysa ,CHP de olur ,ama onlar bir ideolojiye saplanmışlar milleti kutuplaştırıyor .Yalanla yola giden hedefe varamaz .
    Cevapla
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    . şimdi biz fitnecimiyiz yoksa ortada bir vefasızlık hatta ihanetmi var bu soru size ey saadetliler
    Cevapla
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    eleştirilere bozulup akıl veren ahkam kesen kardeşler . elbette kongreye her parti davet edilir usülden katılımda olur . burda sorun olan şu şimdiye kadarki olan toplantılarınıza hangi düzeyde temsilci geldi şimdi hangi düzeyde ona bakılır. asıl rahatsız olduğunuz konu şu . şimdiye kadar sp ye erbakana milli görüşe hakaret eden aşağılayan bir CHP zihniyeti neden birden kuzu sarması oluverdi . dahası ve en acıklısı erbakanı anma etkinliğine K.K. kendisi geldi kabul edilebilir bir şeymi, kk nın başka işi yoktu erbakanı çok severdi de ondanmı geldi . asıl ihanet ise Fatih erbakanın o anmaya davet edilmemesidir .
    Cevapla
  • Napcaz? 6 yıl önce Şikayet Et
    ne yapalım CHPye niye gelion mu diyelim? Davet edilmiş gelmiş.... Akp de geldi aynı yere, o niye geldi? Gelmese mıydı? Sabah akşam kavga mı edelim?
    Cevapla
  • zeynep 6 yıl önce Şikayet Et
    chp ile aynı trene bindiğiniz gün iktidar hayellerine de son vermiş oldunuz,bu millet chp nin ihanetlerini unutmadı daha
    Cevapla
  • Delil 6 yıl önce Şikayet Et
    Saadetle CHP ortak olduğu tek yer birbirlerine yapılan ziyaretler, sizin Amerikayla ortak noktalarını z neler? Ab ile ortak değerleriniz neler? Onları bir anlat hele.
    Cevapla
  • yasin 6 yıl önce Şikayet Et
    Batıldan medet ummak batıldır;batıla ittiba etmek batıldır;batılla ittifak batıldır;batıla şirin görünmek dahi batıldır.Erbakan Hocayı iktidardan düşürenlerle,milli görüşü yok etmek isteyenlerel beraber hareket etmek hepten batıldır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk yazdı: Türkiye terörle mücadelede Amerikan eksenine girer mi?
İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç Hakk'a yürüdü