Kılıçdaroğlu'nun çatı adayı gezmesi

Kemal Kılıçdaroğlu "hayır" ziyaretleri kapsamında Gültekin Uysal ile bir araya geldi.

GİRİŞ 18.05.2017 13:54 GÜNCELLEME 18.05.2017 14:17
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal'ın görüşmesinin 1 saat sürmesi bekleniyor..

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 'hayır' ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz hafta Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile bir araya gelmişti.

'HAYIR' ÇALIŞMASI

CHP Genel Başkanı'nın, HDP, Demokrat Parti, Vatan Partisi, ÖDP gibi siyasi partiler ile 'Hayır'ı destekleyen sivil toplum kuruluşları ve Meral Akşener, Sinan Oğan gibi MHP'li muhalifler ile de görüşeceği de kaydedilmişti.

YENİ ÇATI GELİYOR

Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde "2019 için diğer partilerle konuşacağız. yüzde 49 sadece bizim gibi aday belirleme sürecine girersek yanlış olur." diyerek 2019 için ortak aday mesajı vermişti.

CHP Lideri bu açıklamasıyla Ekmeleddin İhsanoğlu benzeri bir modelle 2019'a hazırlanacağını belli etmişti.

YORUMLAR 36
  • hikmet yaşar 6 yıl önce Şikayet Et
    EVET - HAYIR referandum ciddi bir sistem değişikliği referandumuydu, teröddütler, batılıların doğuluların içimizdeki art niiyetlilerin yeni sistemi öcü göstererek KORKU POMPALAMASI SONUCU GÖRECELİ BİR BAŞARI kazandı gibi, yalnız unutmyın BAŞKANLIK SEÇİMİ de tıpku EKMELETTİN ile TAYYİP arasında olduğu gibi bir üstünlük çıkar, İPLER CUMHURBAŞKANIMIZIN elinde.mhp nin evet EVET ci olması hasebiyle %35 e %65 GİBİ BİR FARK OLACAK, çünkü bir sistem değişikline değil SİYASİ BİR LİDERE oy verilecek, bu arada halkın sistem korku bulutları dağılıp BAŞKANLIĞIN faydaları görülecek, yani boşa çalışıyorsun
    Cevapla
  • Cesur 6 yıl önce Şikayet Et
    CHP Sisteme Karşıyız Deyip TBMM'sinde HSK'ya Üye Seçimine Katılmadılar 2019daki Seçime Şimdiden Çatı Adayı Peşine Düştüler Bune İKİYÜZLÜLÜK.
    Cevapla
  • Musa 6 yıl önce Şikayet Et
    ÇAtı için her türlü kiremit , bitümlü karton ruberoit levha , kiremit altı tahta , çivi , tuğla , çimento ve kum satılır. Müracaat : CHP İnşaat Malzemeleri LTD.ŞTİ.
    Cevapla
  • Analizci 6 yıl önce Şikayet Et
    Çatı Tekmeleddin nerede? Türk solu akıllanmazda bunların peşine takılan sözde milliyetçi muhafazakarların düştüğü durum içler acısı. Ana kumanda SOL. Ve plakaya bakıyorsun Meralci ülkücüler ve saadetçiler. Yaşarın NASYONAL SOSYALİZM
    Cevapla
  • Görele 6 yıl önce Şikayet Et
    CHP'nin abi İleri o adayı çoktan belirlemiş Hazır bekliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi