Erdoğan’la çifte kamp!

AK parti'de ilk MYK toplantısında Ramazan bayramının ardından teşkilat ve belediyeler ile; Kurban bayramından sonra da milletvekilleri ile kamp yapılması kararı çıktı.

Erdoğan’la çifte kamp!
Erdoğan’la çifte kamp!
GİRİŞ 08.06.2017 09:25 GÜNCELLEME 08.06.2017 09:29

Erdoğan başkanlığında toplanan önceki günkü Ak Parti MYK toplantısında, her birim çalışmalara dair kısa bilgiler verdi. Meclis takviminin de ele alındığı MYK toplantısında Ak Parti’nin yapacağı iki kamp da değerlendirildi. Ak Parti ilk olarak il başkanları, il kadın ve gençlik kolları başkanları ve il belediye başkanlarının katılımıyla Ramazan bayramının ardından 1 Temmuz’da kampa girecek. Bu kampta Erdoğan, 2019 seçimleri için net mesajlar verecek. Bu kampın ardından Ak Parti Kurban Bayramı’nın ardından Meclis açılmadan hemen önce Eylül ayında milletvekilleri ile kampa girecek ve yoğun geçecek olan yasama yılını burada değerlendirecek.

METAL YORGUNLUĞU KALKACAK

MYK’da Erdoğan’ın daha önce iki kez vurgu yaptığı, “metal yorgunluğu görüyorum” sözlerini tekrarladığı ve teşkilatlardaki yenilenme ile bunun ortadan kalkacağına inandığını söylediği belirtildi. Bununla paralel olarak yerel yönetimlerdeki sıkıntılarla ilgili de çalışma isteyen Erdoğan, belediyelerin Ramazan ayını çok iyi değerlendirmesi ve vatandaşlarla daha sıkı bağ kurması gerektiğini de söyledi. Erdoğan’ın hükümette bakanlardan beklediği 180 günlük acil eylem planlarını genişleterek teşkilat ve belediyelerden de çalışma istediği ifade edildi. Vatandaşların illerde ve ilçelerde acil sorunlarının çözümünün ön plana çekilmesini isteyen Erdoğan’ın, “Belediyelerin önceliği vatandaşın önceliği olacak başka bir şey değil. Yerel yönetimler Ak Parti’nin bel kemiğidir. Sıkıntı, sorun varsa tespit edip tedavi etmemiz gerekiyor” dediği öğrenildi.

IĞDIR MORALİ

Edinilen bilgiye göre toplantıda hafta sonu Iğdır’da gerçekleşen il genel meclisi seçimleri de ele alındı. Iğdır’da 11 Meclis üyesinden yedisini Ak Parti’nin aldığı, daha önce sadece İl Genel Meclisi’nde bir Ak Partilinin olduğu bilgisi verildi. Bu tablo Ak Parti MYK’da “çok olumlu” bulunurken, Erdoğan’ın “Bu tablo önemli. Bu ivmeyi, tabloyu sürdürülebilir kılmalıyız.” dediği ifade edildi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?