Fatih Erbakan'dan yeni parti sinyali

Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan, yeni siyasi parti sinyali verdi.

Fatih Erbakan'dan yeni parti sinyali
Fatih Erbakan'dan yeni parti sinyali
GİRİŞ 09.06.2017 09:43 GÜNCELLEME 09.06.2017 10:34
Bu Habere 220 Yorum Yapılmış

Necmettin Erbakan tarafından kendilerine bırakılan mirası siyaset kulislerinde de devam ettirmeyi hedefleyen Fatih Erbakan;Diriliş Postası'na verdiği röportajda “Bizim için önemli olan temel prensiplerimize uygun icraatların yapılmasıdır. Bunlar arasında dış politika ve ekonomi örnekleri önemli yer kapsıyor. Bu şartlar yerine getirilecek olursa, kim ya da hangi partinin yaptığı ayırt edilmeden üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız." şeklinde konuştu.

YENİ BİR SİYASİ PARTİ GEREK
AK Parti 15 yıldır kendilerine has çizgiyle devam ettiğini belirten Erbakan "Bu nedenle alternatif bir parti kurulmasının kaçınılmaz olduğu görülüyor. Şunu da söylemekte fayda var ki henüz ekip oluşturulup plan yapılmadı. Necmettin Erbakan’dan bize kalan sorumluluğu yerine getirmeye kararlı olduğumuzu belirtmek isterim." dedi.

SAADET'E SERT ELEŞTİRİ
Saadet Patisi'ni de eleştiren Erbakan Saadet Partisi şuan milli görüş çıkarlarından uzaklaşmış durumda olduğu için bizlerde davamızı devam ettirmek için elimizi taşın altına koyacağız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 220
  • muallim 5 yıl önce Şikayet Et
    fatih bey aratıştayız isabetli olur
    Cevapla
  • Mehmet BİLGEN 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok isabetli ve yerinde bi karar hayırlara vesile olsun inşaAllah. ALLAH yardımcınız olsun. Saadet partisinin temeli her nekadar sağlam olsada şuanki durumu ve konumu oldukca vahim. Maneviyat ve Milli görüş çizgisinden hayli uzaklaşmış durumdalar.
    Cevapla
  • bilal 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun derim..
    Cevapla
  • Seyfullah yanık 6 yıl önce Şikayet Et
    Değerlendiririz.Kendimize yer verilmeli
    Cevapla
  • Emekli 6 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi yakışır. Zaten binde bilmem kaçtı, şimdi sadece aile fertleri arasında bir parti kurarlar, kendilerine oy atarlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı