Bahçeli'den 'Enis Berberoğlu' açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'den 'Enis Berberoğlu' açıklaması
Bahçeli'den 'Enis Berberoğlu' açıklaması
GİRİŞ 15.06.2017 16:30 GÜNCELLEME 15.06.2017 17:30
Bu Habere 139 Yorum Yapılmış

Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde;

Türkiye, bitmek bilmeyen saldırıların, derin komploların, ayak oyunlarının, dahası maskeli operasyonların çok açık hedef ülkesidir.

İşte Mısır Cumhurbaşkanı Sisi’nin teklif ve çağrısı ortadadır. Türkiye’ye Katar gibi yaptırım uygulansın diyen bu darbeciyi kınıyorum.

Gün geçmiyor ki, milletimizi kaygıya sevk eden, karamsarlığa iten olaylar vasat bulmasın! Kriz tetikçileri faal,kaos heveslileri faaliyette.

CHP İstanbul Milletvekili Kadri Enis Berberoğlu’nun, MİT Tırları Davası kapsamında 20 Ağustos 2016’da hakkında dava açılmıştı.

Görülen ve yürüyen duruşma safahatlarının ardından, İstanbul 14.Ağır Ceza Mahkemesi hükmünü vermiş, kararını açıklamıştır. Buna göre Kadri Enis Berberoğlu 25 yıla mahkûm edilmiştir. Bu kararın hitamında CHP aceleyle ayağa kalkmış, ön yargıyla kıyameti koparmıştır.

Halbuki İstanbul 14.Ağır Ceza Mahkemesi’nin açıkladığı hüküm kesin olmayıp, hukuki yollar kapanmış ve tükenmiş değildir. İstinaf mahkemelerinden Yargıtay’a kadar hukuki müracaatlar mümkün ve meşru yoldur.

Mezkur hukuki sürecin aşamaları tamamlanana kadar herkesin sabırlı,saygılı ve soğukkanlı hareketi mecburi olduğu kadar en doğru olan yoldur. Hak arayışında, hukuk mücadelesinde elbette duygusal tepki ve şuursuz eylemlerden kaçınmak, her ne olursa olsun yüz çevirmek şarttır.

CHP'NİN YÜRÜYÜŞÜ MASUMANE DEĞİLDİR

CHP’nin, demokratik ve hukuk çemberinden taşmaması gerekirken, mal bulmuş mağribi gibi sokağa fırlayarak yürüyüşe geçmesi masumane değildir.

Provokatörler devrede, karıştırıcı ve nifak saçan mihraklar yerli işbirlikçileri eliyle kuyruktadır. CHP Genel Başkanı, bugün Ankara Güvenpark’tan başlayıp İstanbul Maltepe’ye kadar sürecek bir adalet yürüyüşü başlatmıştır.

Atalarımız boşuna söylememiş: Akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş!

Adalet yolda bulacağımız kayıp eşya, yürürken ayağımıza takılacak bir gömü değildir. Bunu bilmemek ise cehalettir.

YORUMLAR 139
  • Susanlara 6 yıl önce Şikayet Et
    “Ve her şey bittiğinde hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözü değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır.” (Aliya İzzetbegoviç)
    Cevapla
  • adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    15 Temmuz gecesi 8-9 yaşlarındaki çocuklarıyla tankların önüne çıkmış ,vatan millet bayrak deyip cananlarını ortaya koyan insanları Fetö cü diye görevden hiçbir sebeb gösterilmeksizin alınan bir Türkiye'de Fetö cülük hikaye...Adaleti de CHP aramak....Allah yardımcımız olsun...
    Cevapla
  • hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    kemal yollarda
    Cevapla
  • Fatih Aydın 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen On yıldır neredeydin Devlet Baba? Keşke bu tavrını ta başından beri koyaydın. O zaman ne FETÖ ne de Kapitalist, Emperyalist, Komünist... velhasıl ne kadar ist, pist, it, köpek örgüt varsa o sökülesi dişlerini çıkaramazlardı bile. Kkca reis yıllarca tek başına çarpıştı bunlarla. Sırtını dayayabileceği kimse yoktu. Şimdi ne hoş oldu. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. İki reis biraraya geldiniz ya düşmanlar tek ses "İki reis biraraya gelmemeliydi" şarkısı söyler dururlar.
    Cevapla
  • Sadık 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bahçeli teşekkūrler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi