Erdoğan: O gece cesaretin neydi öyle?

15 Temmuz darbe girişimine karşı koymak amacıyla kamyonla Taksim Meydanı'na çıkan Şerife Boz , Erdoğan'ın övgüsüyle karşılaştı.

GİRİŞ 22.06.2017 06:50 GÜNCELLEME 22.06.2017 09:35
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde aralarında 15 Temmuz darbe girişimine karşı duran ve gazi olanların da yer aldığı esnaf ve sanatkarlarla iftar yemeğinde bir araya geldi. İftara katılanlar arasında, 15 Temmuz darbe girişiminde, kullandığı kamyonla simgeleşen ve 15 Temmuz darbe girişimine karşı koymak amacıyla kamyonla Taksim Meydanı'na çıkan Şerife Boz ve kocası Şenol Boz da yer aldı. Erdoğan, iftarda Şerife Boz'un özellikle yanında oturmasını istedi. 15 Temmuz'un simge isimlerinden Boz, Erdoğan'ın iftar daveti nedeniyle çok mutlu olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "O gece cesaretin neydi öyle" diyerek Boz'u gösterdiği cesaretten dolayı kutladı. Şerife Boz da, Allah'ım herkese o gece cesaret verdi. Korkuyu içimizden aldı, o zalimlere verdi. Geleceğimiz için, özgür bir Türkiye'de yaşamak için vatanımıza sahip çıkmaya çalıştık" yanıtını verdi.

Sabah

YORUMLAR 31
  • Ahmet Akkaya 6 yıl önce Şikayet Et
    Ellerinden operim Annem
    Cevapla
  • Fakih 6 yıl önce Şikayet Et
    Şerife hanımı tamir ediyorum ancak o yaptığı kamyonet fotoğrafında yer alan durum 15 Temmuz gecesi değil ertesi geceye aittir, bunu kendisi söylemiştir zaten, bu millet o gece topyekün dışardaydı milleti test ettiler tüm Dünya cesaretimizi gördü, üzerimize sıkılan kurşunlara rağmen yerimizden kaçmadık, herkes gibi benim de üzerime doğru hedef gözeterek kurşunlar sıkıldı yanımda onlarca kişi de vardı yani ne Şerife bacılar ne Şerif abiler var burada, böyle biline
    Cevapla
  • Garip 6 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi korkuyu aldı Allah o gece
    Cevapla
  • hako 6 yıl önce Şikayet Et
    bayburt candir serife baci candir elhamdulillah
    Cevapla
  • poyraz 6 yıl önce Şikayet Et
    Nice kahramanlar var o gece ama şerife teyze bilindiği kadar değil o taksime çıkmadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu