Çavuşoğlu'ndan flaş açıklamalar

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Almanya ile yaşanan Büyükada gerilimiyle ilgili açıklama yaptı.

Çavuşoğlu'ndan flaş açıklamalar
Çavuşoğlu'ndan flaş açıklamalar
GİRİŞ 20.07.2017 18:32 GÜNCELLEME 20.07.2017 19:18
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Almanya Dışişleri Bakanı Gabriel'in Türkiye hakkındaki açıklamalarıyla ilgili, "Türk milletinin hiçbir tehdit ve şantaj karşısında boyun eğmediğini en iyi Almanya bilir." dedi.

'EN İYİ ALMANYA BİLİR'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'in Türkiye hakkındaki açıklamalarıyla ilgili, ''Tarih boyunca tüm kurulan Türk devletlerinin, Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Türk milletinin hiçbir tehdit ve şantaj karşısında boyun eğmediğini en iyi Almanya bilir, Berlin bilir. Dolayısıyla bu tehditlerin de şantajların da Türkiye'de karşılık bulmayacağını bilmesi gerekiyor'' dedi.

'MEVKİDAŞIM GABRİEL DEMİŞTİ...'

Mevkidaşım Gabriel ile Mart'ta Berlin'de görüştüm. Türkiye'ye ekonomik tehditte bunulmanın yanlış olduğunu söylemişti. Türkiye'ye yönelik böyle tehditleri ciddi bir devlete yakıştıramıyoruz.

Bakan Gabriel'in yargıya müdahale niteliğindeki hırçın açıklamaları dostluğa sığmaz.

YORUMLAR 44
  • ihsan 6 yıl önce Şikayet Et
    ulen gabriel gavuru sen yüzlerce teröristi barındır arka çık biz sizin bir iki teröristinizi yakalayınca cingar çıkar ilk sen nları geri iade et
    Cevapla
  • Cem 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne "Dost'u"? DostMost yok, post bile yok.
    Cevapla
  • Frankfurt airport 6 yıl önce Şikayet Et
    3 havalimanı almanları fena öfkelendirmiş ama it ũrür kervan yürür.
    Cevapla
  • Real yorumcu 6 yıl önce Şikayet Et
    Kısa bir not: vw nin %60 araplara ait. Hatta kabedeki tadilati yapan ve vinçleri kazayla (!) Devrilen insaat firmasıyla aynı grup. Vw nin motor emisyon degerleri hatali deyipte milyonlarca euro maaliyet ile araplara ayar verdiler. Bizim devlet erkani mercedesi vwyi bmw yi bırakmaya kalksa ne entrikalar döner düşünemiyorum bile.
    Cevapla
  • Adam gibi Adam 6 yıl önce Şikayet Et
    Almanyaya Prof. Dr. Erbakan davet edilir ve Mercedesin Yönetim Kurulu Baskani Fabrikayi gezdirir, gezi den sonra derki: Biz Almanlar, Otomobil sektöründe Dünyada bir Numarayiz der ve Övünmeye baslar... sözünü bitirince, Erbakan derki: Fabrikanin girisinde bir iscinize Sordum ismin ney? Dediki Ahmet. Fabrikanizin cikisinda bir iscinize sordum ismin ney? dediki Mehmet. ...Erbakan, demek istediki, Övündügün Otomobili benim Vatandasim yapiyor, Sen kime karsi övünüyorsun.!
    Cevapla
  • FubShu 6 yıl önce Şikayet Et
    İşçiliği iyi yaparız, beyin takımını gelmeden tarlada unuttuk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi