HDP'li başkan Abdullah Çetin tutuklandı

Terör soruşturması kapsamında çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan ve savcının itirazı üzerine tekrar gözaltına alınan HDP İl Başkanı Abdullah Çetin, tutuklandı.

HDP'li başkan Abdullah Çetin tutuklandı
HDP'li başkan Abdullah Çetin tutuklandı
GİRİŞ 23.07.2017 22:21 GÜNCELLEME 23.07.2017 22:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Terör soruşturması kapsamında çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan ve savcının itirazı üzerine tekrar gözaltına alınan Çetin, tutuklandı.

Siirt'te terör soruşturması kapsamında çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan ve savcının itirazı üzerine yeniden gözaltına alınan HDP İl Başkanı Abdullah Çetin, tutuklandı.

YENİDEN GÖZALTINA ALINDI

Siirt Cumhuriyet Başsavcılığınca, terör örgütü PKK'ya yönelik soruşturma çerçevesinde "terör örgütüne üye olmak" suçundan gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece adli kontrol hükümlerince salıverilen Çetin, savcının itiraz etmesi sonucu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince evinde yeniden gözaltına alındı.

TUTUKLANDI

Çetin, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı bir üst mahkemece tutuklanarak Siirt E Tipi Kapalı Cezaevi'ne teslim edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • karakan 6 yıl önce Şikayet Et
    bu vatan hainlerini tek tek alin artik hdp falan istemiyor bu millett huzur baris mutluluk iyi bir yasam istiyor kahrolsun terörist pkk pyd ypg deas hepiniz yok olacaksiniz kahrolsun bu teröristlerin siyasi uzantilari
    Cevapla
  • KAYYUM 6 yıl önce Şikayet Et
    bu memleket, vatanını seven savcılar olduğu sürece ayakta kalıyor.
    Cevapla
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunların alayı vatan haini bırakmayın atın içeriye çürüsünler yoksa yarın almanyaya kaçarlar Türkiye alehine propaganda yaparlar .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!
İsrail Gazze'de soykırım yapması için PKK'yı da getirmiş! Katliam ortaklığı ifşa oldu