Erdoğan'dan Diyanet'e FETÖ eleştirisi: Çok geç...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Diyanet İşleri Başkanlığı Doğu ve Güneydoğu'daki çalışmalarda çok ama çok geç kaldı" dedi.

GİRİŞ 05.08.2017 14:17 GÜNCELLEME 05.08.2017 14:46
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen Diyanet İşleri Başkanlığı Doğu ve Güneydoğu Öğrencileri Yaz Etkinliği kapanış programına katıldı. 

"DİYANETİN BU KONUDA ÇOK EKSİĞİ VAR"

İmam Hatip'e tahammül edemediler. Farklı bir nesil gelir endişesi taşıdılar. Sırf bunun için eğitim sistemi alt üst edildi. Diğer liselerin mezunlarına sözüm yok. Kaliteyi oralarda da arayacağız. FETÖ işte bu zaafı kullanarak memleketimizin başına bela oldu. Diyanet İşleri Başkanlığımızın bu konuda çok eksiği var. Defalarca bu ikazı yaptık. Özellikle Doğu ve Güneydoğu'daki çalışmalarda çok ama çok geç kalmıştır. 

YORUMLAR 35
  • Tao 6 yıl önce Şikayet Et
    Diyanet hükümete baglı olduguna göre el üstünde tutulan bir cemaate karşı nasıl bir mücadele içine girebilirdi.burda son 40 yıldır türkiyede iktidar olan bütün hükümetletlerin aldatılmışlığı vardır.tek başına diyanete yüklenmek hedef saptırmak yada kusur örtmek için ortak aramak olur.bunu sanırım milletce yakışık alır bulmayız.
    Cevapla
  • İdris 6 yıl önce Şikayet Et
    Düşüncelerinin bazı bölümlerine katılıyorum yazınız için teşekkürler kıymetli kardeşim lakin "kusur örtmek ortak aramak" sözlerinize katılmıyorum saygılar
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Bazı imamlar islamı sadece nazmaz kıldırmak kuran okumak olduğunu sanıyorlar çok yönlü eğitimle yetiştirilmeli
    Cevapla
  • sosyolog 6 yıl önce Şikayet Et
    diyanet feshedilmeli din hizmetleri cemaatlere verilmeli,baska yolu yok,toplum gittikce dinden uzaklasiyor,bunun sorumlusu diyanettir.
    Cevapla
  • Fani 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok yanlış bir uygulama olur devletimizin denetimi dışında olanlardan zaten bu sıkıntılar
    Cevapla
  • Turgut 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayin sosyolog sen neyin kafasini yasiyon bee..
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    İyice zirvaladin
    Cevapla
  • Emrah 6 yıl önce Şikayet Et
    Her cemaat kendi çıkarını kullanmalı değil mi ne güzel
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    dini cemaatlere bırakırsan ırak afganistan libya gibi olursun. tepede diyanet olmalı hatta halife makamı olmalıki her kafadan farklı bir ses çıkmasın.
    Cevapla
  • İdris 2 6 yıl önce Şikayet Et
    ayrıca psikolojik sorunları olan bir vatandaşın kasıtlı ve yanlış ifadeleri ile cok sevdiğim görevimden el cektirildim ailecek şahsınızı ve bu kutlu davayı her daim destek olan allah rızası için seveniniz olarak mağduriyetimizin en kısa zamanda giderilmesini istirham ediyorum
    Cevapla
  • İdris 1 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşkanıma 39 yaşında 21 yıllık bir cami imam hatibi olarak hayatımın hiç bir devresinde fetö oluşumu ile bir ilgim alakam söz konusu olmadığı halde sadece 17-25 Aralıktan önce imam hatip lisesinde okuyan kız çocuğumun evimin uzaklığı ve anadolu yakasında kız imam hatip lisesi olmadığı için fatih kız anadolu imam hatip lisesini tercih etti yurt icin başta diyanet kuran kurşuna müracat etmek suretiyle baska hiç bir yer bulunmadık sonunda okulun yönlendirmesi ile verdiğimiz yurt ve oraya ödenen ücretlerden dolayı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Vatandaşa önemli altın uyarısı: 'Kuyumcular bile satıyor'
Kar maskeli hırsızların kuyumcuyu soydukları anlar kamerada!