Turan'dan CHP'li Tanal'a tokat gibi yanıt

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, CHP'li Vekil Mahmut Tanal'ın TBMM'ye sunduğu kanun teklifi hakkında açıklamalarda bulundu.

Turan'dan CHP'li Tanal'a tokat gibi yanıt
Turan'dan CHP'li Tanal'a tokat gibi yanıt
GİRİŞ 15.08.2017 15:29 GÜNCELLEME 16.08.2017 07:20
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Turan, "CHP, şehidimiz Eren Bülbül'ün şehit sayılması için kanun teklifi vermiş, tam bir "güler misin ağlar mısın"lık durum. 

AK Parti iktidarı döneminde terör saldırılarında vefat edenlerin şehit sayılmasına dönük düzenleme yapılmıştı. Nitekim daha evvel yaşadığımız Güngören, Kumrular, Suruç gibi terör saldırılarında hayatını kaybeden vatandaşlarımız "şehit" sayıldı. Ailelerinden bir kişiye de kamuda istihdam hakkı verilmesi gibi benzeri haklardan yararlanmalarına imkan tanındı. Vatanın istiklâli için bu yolda şehit düşmüş, gazi olmuş tüm vatandaşlarımız bizim başımızın tacıdır. Bu konudaki duyarlılığımızı hiç kimse sorgulayamaz.

Hâl böyleyken CHP’li bir milletvekili bütün bunlar hiç yokmuş gibi Eren Bülbül’ün şehit sayılması için Meclis’e teklif veriyor. Bu ne ciddiyetsizlik bu ne sorumsuzluk! O vekilin sicili herkesçe maruf. Kendisini böyle temize çıkaramaz. Geçtiğimiz yıla kadar teröristbaşı Apo’nun posterleri altında yürüyen vekil mi bu konuda duyarlılık sahibi oldu? CHP'liler PKK flamalarının olduğu törenlerde, cenazelerde bulunacaklarına yasal düzenlemeleri takip etselerdi bu duruma düşmezlerdi.

CHP, Eren Bülbül’e sahip çıkmak istiyorsa, adını, sanını anarak terör örgütü PKK’yı lanetlesin. PKK’nın siyasi kolu haline gelenlerle  kol kola yürümekten vazgeçsin. Bu ve buna benzer şovlar aslında CHP'nin neden 70 yıldır iktidar olamadığının da göstergesidir."

 

YORUMLAR 9
  • Erkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar ulke yonetimine aday fakat mecliste hangi kanunlarin ciktigindan haberi bile yok. Allah 6 okun şerrinden ülkemizi korusun.
    Cevapla
  • Hakann 6 yıl önce Şikayet Et
    Kanunları bilmezler ama maaşı alirlar haram zehir olsun bunların aldigi paralara
    Cevapla
  • Karaalioglu 6 yıl önce Şikayet Et
    Bazılarının gerçekten beyin nakline ihtiyaçları var. Sahip oldukları beyin yetersiz, çalışmıyor, iflas etmiş. Yapacak bir şey yok. Cehenneme odun olmak için yarışan adamlar takımı bazıları işte.
    Cevapla
  • oraloğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    nasihat: CHP asla ve asla iktidar olamıyacak(Bak: said i nursi hazretleri ,Risalei Nur)
    Cevapla
  • Tespit 6 yıl önce Şikayet Et
    fetönün son kalesi dhkp-CHPkk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı