Kılıçdaroğlu yine Türkiye'yi şikayet etti!

Daha önce Focus dergisi aracılığıyla Almanlara 'Türkiye’ye gitmeyin' çağrısı yapan Kılıçdaroğlu, bu kez İngiliz Bakan Duncan'a Türkiye’yi şikâyet etti.

GİRİŞ 18.08.2017 04:43 GÜNCELLEME 18.08.2017 09:01
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

Birleşik Krallık Avrupa ve Amerika İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Alan Duncan ile TBMM'de bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce yaptığı gibi yine Türkiye'yi şikâyet etti.

Geçen ay Alman Focus dergisine verdiği röportajda, Almanlara "Türkiye'ye gitmeyin" çağrısı yapan ve büyük tepki toplayan Kılıçdaroğlu, Devlet Bakanı Alan Duncan'a da FETÖ üyeleriyle teröristlere yönelik yürürlükte bulunan Olağanüstü Hal düzenlemesi üzerinden şikâyette bulundu.

YÜRÜYÜŞ GÜÇLÜ MESAJ VERMİŞ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İngiltere Devlet Bakanı Alan Duncan'ı TBMM'de kabul etti. Basına kapalı gerçekleşen görüşme yarım saat sürdü.

Alan Duncan, sadece hükümet ile değil muhalefet ile görüşmeyi önemsediklerini belirtti.

Edinilen bilgiye göre Alan Duncan, Adalet Yürüyüşü'nün çok güçlü bir mesaj verdiğini ve bunun dünyada duyulduğunu ifade etti. Duncan'ın, Enis Berberoğlu'nun tutuklanması ve Cumhurbaşkanı'nın, Kılıçdaroğlu'na dönük açıklamalarına ilişkin ne düşündüğünü sorduğu öğrenildi.

AKLI HÂLÂ KAYBETTİĞİ SEÇİMDE

Edinilen bilgiye göre CHP Genel Başkanı, demokrasi mücadelesi verdiklerini, hukukun üstünlüğünün her zamandan daha fazla önem taşıdığı bir dönemde bulunduklarını, siyasi iktidarın bu süreçte iyi bir sınav vermediğini söyledi.

Edinilen bilgiye göre Kılıçdaroğlu, "AGİT ve Avrupa Konseyi Parlamenterler Asamblesi raporlarında da Türkiye'de seçimin adil, eşit ve demokratik standartlarda yapılmadığına ilişkin bulgular bulunduğunu, seçim güvenliği ve 16 Nisan referandumunda Yüksek Seçim Kurulu'nun yardımıyla alındığını" söyledi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 101
  • Analizci 6 yıl önce Şikayet Et
    Nerede vatansever Atatürkçüler? Atatürk ülkesini hangi emperyalist ülkeye şikayet etti? emperyalistleri kovduğu söylenen parti ülkesini işgalci emperyalist ülkelere şikayet ediyor... Anadoluyu işgal eden ve ettiren ülkelere sen ülkeni nasıl şikayet edersin? Hepiniz emperyalist mandacılığı istiyorsunuz. Solun alayı emperyalisttir
    Cevapla
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayatın boyunca şu aziz milletin hayrına bir tek kelime çıkmayacak mı? senin şu pis ağzından.
    Cevapla
  • Kandahar 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam Türkiye için kara bir leke.
    Cevapla
  • nail 6 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk'ün kemiklerini sızlatan zavallılar...Atatürk kalsa da partisinin ne hallere düştüğünü bir görse!...
    Cevapla
  • bahadır 6 yıl önce Şikayet Et
    BİR ELÇİ KARŞISINDA ŞUNUN DURUŞUNA BİR BAKIN,Ezik, biçare ve elpençe....Türkiyeyi yabancılara şikayet ederek medet umanlar asla Türk olamazlar.Bide bunlar devlet yönetecekler..Yazıklar olsun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar