Soylu: Allah bizi bundan kurtarsın

Temaslarda bulunmak üzere Siirt'e gelen Soylu burada önemli açıklamalarda bulundu.

Soylu: Allah bizi bundan kurtarsın
Soylu: Allah bizi bundan kurtarsın
GİRİŞ 21.08.2017 09:09 GÜNCELLEME 21.08.2017 09:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Soylu, beraberinde Ak Parti  Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Ethem Sancak, AK Parti Siirt Milletvekili Yasin  Aktay, İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, İl Jandarma Komutanı Albay Kemal Benek  ile Vali Ali Fuat Atik'i ziyaret etti.

''BU MİLLETİN KENDİ ELBİSESİNİ BİÇME SEÇİMİ''

Soylu, ziyaretin ardından İl Kültür Merkezi'nde katıldığı AK Parti  Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada "Sayın  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ne zaman siyaseti bırakırsa ben de o zaman  siyaseti bırakacağım." dedi.

Türkiye'nin geleceğinin 2019 seçimlerinde belirleneceğini vurgulayan  Bakan Soylu, bu seçimleri, "Milletin üzerine biçilmeye çalışılan bir elbiseye,  milletin kendi elbisesini biçme seçimi" olarak niteledi.

Soylu, şu değerlendirmelerde bulundu:

"2019'da, sadece Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine bir Cumhurbaşkanı  veya bir belediye başkanı veya meclis tablosu çıkarmayacak, önümüze bir tablo  ortaya koyacak. Özgür, zengin, güçlü bir Türkiye, demokrasiye sadakatiyle,  hukukun üstünlüğüne ahdetmiş, gelişen, teknolojisini geliştiren, insanlarının  yarına öz güvenle bakan bir Türkiye'nin adımına karar vereceğimiz bir seçimin  adıdır."

"Biz ilk kez bu kadar dağın öteki tarafında, bizim  kucaklayabileceğimiz ve elimize alabileceğimiz inci tanesine yakınız." diyen  Soylu, Türkiye'nin bugüne kadar büyük badireler atlattığını anımsattı.

''MESELE MİLLET MESELESİDİR''

Bakan Soylu, önlerine engel olarak konulmaya çalışılan başta terör,  ekonomik kriz ve darbe girişimlerine rağmen hedeflerinden vazgeçmediklerini  vurgulayarak, 2019'daki seçimler aşıldığı zaman Türkiye'nin bütün ülkelerin  önünde saygıyla eğileceği bir konuma geleceğini bildirdi.

"Mesele sen ben meselesi değildir. Mesele millet meselesidir, biz  olmak, davaya sahip çıkma meselesidir. 'Allah bizi nefsimize teslim olmaktan kurtarsın.' diye her gün dua etmeliyiz." ifadelerini kullanan Bakan Soylu,  şunları kaydetti:

"2019'da mücadele edeceğimiz unsur, ne muhalif partilerdir ne de rakiplerimizdir. Kendi nefsimizi eğer mağlup edebilirsek mücadele millet nezdinde  devam edecektir. Mücadele kendi içimizdedir. Kendimizi aşmak noktasındadır. Daha  iyi bir noktaya gelebilme meselesidir. Yoksa bugüne kadar proje üretmeyen,  milletin kardeşliğine bir katkı koymayan ne Kılıçdaroğlu, ne de bu belediyeleri  her biri PKK örgütüne dayanak teşkil eden belediyelerimizi onlara araç haline  getiren ve bizi birbirimize düşürebilmek için başka ülkelerin maşası olmaktan  hiçbir şekilde imtina etmeyen HDP rakibimiz değildir."

YORUMLAR 2
  • boşlafakarnıtok 6 yıl önce Şikayet Et
    isiniz bidahaki secime zor bence sizin secmen kitleniz bizim gibi abalilardan olusuyor sizde abalinin sirtina vurmayi seviyosunuz artik bizimde kotamiz doldu
    Cevapla
  • aaaaaa 6 yıl önce Şikayet Et
    mesele sen ben meselesi degil ile baslayan cumlenin aynisini evvelki gun devlet bahceli soylemisti.demek ki devletin milletin bekasi icin birlik olmuslar.yolunuz acik olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...