CHP'li Erdoğdu'dan yeni skandal: Baykal'ı kovdu

Partililerin şehitlikte bira içmesine destek veren CHP'li Erdoğdu bu kez eski genel başkan Deniz Baykal’a koltuktan kaldırarak arkada oturmasını söyledi.

CHP'li Erdoğdu'dan yeni skandal: Baykal'ı kovdu
CHP'li Erdoğdu'dan yeni skandal: Baykal'ı kovdu
GİRİŞ 31.08.2017 11:17 GÜNCELLEME 31.08.2017 11:18
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

CHP’nin Çanakkale’deki skandallarının ardı arkası kesilmiyor. Partililerin bira içmesine destek veren Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu’nun bir skandala daha imza attığı ortaya çıktı. Erdoğdu, en ön sırada oturan Deniz Baykal’ı “Milletvekilleri arkada oturacak” diyerek Baykal’ı oturduğu koltuktan kaldırdığı ortaya çıktı. Erdoğdu’nun bu tutumuna birçok partili tepki gösterdi. Yurt Gazetesi’nden Süleyman Kılıç isim vermeden Erdoğdu’yu yerden yere vurdu. 
 
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan İstanbul’a gerçekleştirdiği ‘Adalet’ yürüyüşünün ardından Çanakkale’de yapılan kurultayda skandallar bir biri ardına patlıyor. Çanakkale’de içki içilmesini savunup “içki günah değil sosyal aktivite” diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu’nun ikinci bir skandala imza attığı ortaya çıktı. 
 
BAYKAL’I ARKA SIRAYA GÖNDERDİ 
 
Çalıştay için hazırlanan yerde ilk sırada oturan CHP’nin eski liderinin yanına gelen Erdoğdu, önce sessiz bir şekilde arka sırada bulunan koltuğa oturmasını istedi. Baykal’ın “Anlayamadım?” şeklinde verdiği cevap üzerine sesini yükselten Erdoğdu, “Burada MYK üyeleri oturacak. Milletvekilleri arka koltukta oturuyor. Sizin de arkada oturmanız gerekiyor” dedi. CHP’ye uzun yıllardır liderlik yapan Baykal, kendisine yapılan bu nezaketsizliğe herhangi bir cevap vermeden arka koltuğa oturdu. O sırada bazı isimler Erdoğdu’ya tepki gösterdi. 

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 69
  • secret 6 yıl önce Şikayet Et
    chp yıllarca reise diktatör diyor . ama kendilerinin nasıl diktatör olduklarını görmüyorlar . ata sözümüz derki . çerçi yükünü satarmış . kendileri diktatör olduklarından dolayı herkeside kendileri gibi görüyorlar . allahım bunlardan ümmeti muhammedi esirgesin .
    Cevapla
  • eysedo 6 yıl önce Şikayet Et
    Kurt kocayınca ne olurmuş işte Deniz Baykal' ın durumu da o evde çocuklarıyla torunlarıyla vakit geçirmesi gerekirken sen oralarda bu hareketlere maruz kalırsın kimsede saygı sevgi göstermez
    Cevapla
  • hako 6 yıl önce Şikayet Et
    yarin kemal yuruyuse cikar yine kendi icimizde adalet yok diye
    Cevapla
  • RAÇ 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey %25 hala bu haddini bilmezlerin arkasından gitmeye devam mı edeceksiniz. Bu millet için ne yapıyorlar sormak gerek gören duyan bilen varmı.
    Cevapla
  • Noname 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne yaptıkları belli dostum. Allah için şeref ve izzeti için toprağını koruyan şehitlerimiz yanında içki içip oynuyorlar. Reziller topluluğu işte...
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    kafa hoş arkadaşın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dolmabahçe'de önemli görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haniye'yi kabul etti
Gaziosmanpaşa’da toprak kayması... Vali Gül'den açıklama: 30 bina tahliye edildi