Firari FETÖ'cü Uslu'dan Akşener paylaşımı

FETÖ'nün siyasi figürü olduğu deşifre olan Meral Akşener'e örgüt açıktan destek mesajı veriyor.

Firari FETÖ'cü Uslu'dan Akşener paylaşımı
Firari FETÖ'cü Uslu'dan Akşener paylaşımı
GİRİŞ 04.09.2017 23:00 GÜNCELLEME 04.09.2017 23:17
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Firari FETÖ'cü Emre Uslu, son umutlarının Akşener olduğunu açıkladı ve kirli planı itiraf etti. 

Yurt içinde ve yurt dışında ağır darbe yiyen ve bitme noktasına gelen Fetullahçı Terör Örgütü, Meral Akşener'e sarıldı. Teröristbaşı Gülen'in örgüt mensuplarına 'Akşener'i koruyun kollayın' talimatı vermesiyle harekete geçen FETÖ, MHP'yi dizayn edemeyince Akşener üzerinden kendi isteklerini gerçekleştirmeyi hedefliyor.

EMRE USLU'DAN İTİRAF NİTELİĞİNDE PAYLAŞIM

Firari FETÖ'cü Emre Uslu ile Meral Akşener'in Twitter'daki yazışmaları ortaya çıkmıştı. Emre Uslu paylaşımlarında Akşener'in 2019'da başkan olacağını açıklamıştı. Uslu, Twitter'dan yaptığı yeni bir paylaşımda son umutlarının Akşener olduğunu açıkça itiraf ediyor. 

Meral Akşener gelince FETÖ'yle amansız mücadele edenleri, FETÖ'den yargılayacaklarını açıklayan Uslu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Hayatın ironisine bak. Akşener'e FETÖ deyip yıpratmaya çalışıyorlar ama Akşener gelince AKP'liler "FETÖ" den yargılanır. KAÇINILMAZ SON BU" 

AKŞENER'DEN FETÖ SALVOLARI

FETÖ kirli planlarını gerçekleştirmek için Akşener'i sahaya sürerken, Akşener de örgüte desteğini açıkça itiraf ediyor. FETÖ'cülere Haşhaşi denmesinden çok rahatsız olan Akşener, FETÖ'cü polisleri, savcıları ve örgütün medya imamını savunmuştu. 

YORUMLAR 76
  • hayati 6 yıl önce Şikayet Et
    akseneriniz oldu karasener.!!! nasil oluyor bir aciz okur yazari olmayan bir vatandasin sozuyle, . eh istihbarat dunyanin en saglamindan gelirse olurmus demekki. nasil nemrutu ayagi kirik sivrisekle helak ettiyse ALLAH , sivrisinek gram gelmez nemrut belki 100 kg dir helak oldu. ibret almayacakmisiniz.
    Cevapla
  • hayati 6 yıl önce Şikayet Et
    ilk aciktan yazanlardan birisi benim insALLAH; aksenere tepki veren ve arkasindakilerin ingiltere derin devleti oldugunu soyleyende benim insALLAH. devlet bahceliye sinan ogani bas kaldir diye one surenlerinde dolayli yonden ayni yapinin baska kolundan destek gordugunude yazan benim insALLAH. bu yipratma degil istersen ispatlada geliriz. dinini bilmeyen akilsizin mhp icinde yeri yoktur zaten tepkilerimde devlet bahceliye yazardim turk birligi degil turk islam birligi demedikce yurueyemezsiniz. turkculuk yaptiranlarda iste uslumusun puslumusun avrupanin sosumusun bilmem. ama biz dediyse artik odur bu. ya siyasetten elini kolunu dilini cekecek yada vatan hainleriyle ortak gorulecektir.!!!!
    Cevapla
  • Yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    Az kaldı uslu denılen hain yanınıza yakında hepiniz bir arada olacaksınız sen tasalanma şarlatan vatan haini
    Cevapla
  • Erdal 6 yıl önce Şikayet Et
    İnsan sıfatı var mı,bi bakın !
    Cevapla
  • özer 6 yıl önce Şikayet Et
    Meral Akşener i kimler koruyor ???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den tarihi İncirlik hamlesi! Stratejik adım! Kürecik iddialarına yanıt
PKK'yı titretecek haber! 'Efsane Tugay' bölgede sahaya indi...