Kılıçdaroğlu'ndan skandal 'SİHA' açıklaması

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, CHP İstanbul milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun 'Silahlı insansız hava aracıyla siviller vuruldu' ifadesi hakkında açıklama geldi.

Kılıçdaroğlu'ndan skandal 'SİHA' açıklaması
Kılıçdaroğlu'ndan skandal 'SİHA' açıklaması
GİRİŞ 11.09.2017 00:47 GÜNCELLEME 11.09.2017 04:46
Bu Habere 140 Yorum Yapılmış

NTV’nin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, olayın aydınlatılması gerektiğini söyleyerek, "Bizim isteğimiz şu, bunu Sezgin Tanrıkulu üzerinden özel suçlama alanı yapmadan, olayın sağlıklı ve sağduyulu aydınlatılması. Biz de onu istiyoruz. Aydınlatılsın, teröristse çıkarlar belgesini koyarlar" diye konuştu.

YORUMLAR 140
  • samimi 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu kafa ile 10 sene sonra ancak 0000000000000000000,1 oy alirsiniz.
    Cevapla
  • Mahmud han 6 yıl önce Şikayet Et
    bu kadarına da pes artık.Ulu Önder Atatürkün kurduğu partiyi bitirdiniz.terör destekçisi aciklamalar yapıyorsunuz. bazı millet vekilleriniz pkk cenazelerine katılıyor.bazı vekilleriniz polis panzerlerinin önünü kesip hakaret ediyor.
    Cevapla
  • deli..dolu 6 yıl önce Şikayet Et
    benim anlamakta zorluk çektiğim şimdiki cehepe partisinde 1 tane Alevi yok yine oy veriyorlar ya insan biraz düşünür bu parti Alevi ninelerimizi dedelerimizi amcalarımızı teyzelerimizi abilerimizi büyüklerimizi kardeşlerimizi ne kadar temsil ediyor eyer bunca yalan dolan fitne düzenbazlığa rağmen Türkiye Cumhuriyeti Devletimize Aziz Milletimize İHANET etmesine sess çıkarmayıp seçimlerde hesabını sormuyorlar ise hiiç kusura bakmasınlar bizler Hazreti ALİ'yi seviyoruz demesinler çünkü ALLAH!ın KILIÇI Hazreti ALİMİZ Allah Din Peygamber Vatan Bayrak Sancak Ümmet Millet düşmanlarına göz açtırmazdı aynı yerde bulunmazdı.,
    Cevapla
  • ukaşe 6 yıl önce Şikayet Et
    Memleket yansın farketmez yeter ki ülkeyi biz yönetelim derdindeler. Abd almanya, pkk farketmez bunlar için
    Cevapla
  • venus 6 yıl önce Şikayet Et
    kk hehalde senin istegin olmayacak bir cumhuriyet dusmani oldugunu amerikadaki cocuk dahi biliyor. teror destekcisi seni HADI ORDAN!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak