CHP'li vekil iyice saçmaladı: Neden büyüyoruz!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Türkiye'nin son büyüme rakamları için "Rakamlarla insanların gözünü boyamaktan vazgeçin" dedi.

CHP'li vekil iyice saçmaladı: Neden büyüyoruz!
CHP'li vekil iyice saçmaladı: Neden büyüyoruz!
GİRİŞ 14.09.2017 17:03 GÜNCELLEME 14.09.2017 17:05
Bu Habere 234 Yorum Yapılmış

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin ülke ekonomisinin büyüdüğüne dair son değerlendirmesini ciddiye almakta zorlandığını belirterek, "Rakamlarla insanların gözünü boyamaktan vazgeçin" dedi.

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin 'Türkiye ekonomisinin büyüme performansına kimse kayıtsız kalamadı ve kalamayacak' değerlendirmesi üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

ANLAMAKTA ZORLANIYORMUŞ!

CHP'li Basmacı, Bakan Zeybekci'nin ülke ekonomisinin büyüdüğüne dair son değerlendirmesini ciddiye almakta zorlandığını ifade etti. Basmacı, insanların rakamlara itibar etmediğini belirterek, "Sürekli halkımızı kandırarak iş yapıyorsunuz. Ülkede terör, kanun hükmünde kararnameler varken, ekonomi dibe vurmuşken insanların gözünü boyamayı çok seviyorsunuz. Siz hangi koltuğa kim, kim kiminle oturacak onun derdinde iken milletin durumunu, ekonominin gidişatının sadece rakamlara bağlı olduğunu zannediyorsunuz" dedi.

TÜRKİYE İKİNCİ ÇEYREKTE YÜZDE 5.1 BÜYÜDÜ

TÜİK verilerine göre bu yılın ikinci çeyreğinde Türkiye ekonomisi yüzde 5,1’lik büyüme kaydetti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 234
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    CHP Türkiye partisi değildir
    Cevapla
  • Gelecek 6 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden gecekondu gibi evlerde oturuyordun.şimdi havuzlu evde,jakuzili banyolu. Bilmem kaç odalı evde ...oturuyorsun .sahi sen yüzde kaç büyüdün.eski arabanı çoktan çöpe attın.şimdi hangi lüks araban var.sahi sen şimdi yüzde kaç büyüdün.eski maaşının kaç katı yeni maaş alıyorsun.ne kadar büyüdün.bir bak bakalım şu hesap bilmeyen aklınla.türkiye büyüdükçe rahatsız olan zihniyet.bu ülkenin ekmeğini ye suyunu iç.gözlerini yum ülkeye çamur at.artık yemezler.bu millet inşaallah uyandı.ülkeyi kötülemek için alçaklığın luzumu yok.kendine gel.kurnaz saf.
    Cevapla
  • milletin avukatı 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey Şaşkın vekil, engellilere, yaşlılara ve gençeler tüm insanlığa hizmet eden onların yüzlerini güldüren yüzlerce devasa yatırım ile yollara, köprülere havaalanlarına bizleri kavuşturmak için aşırı çalışan bu hükümete hiçbir şey diyemezsin sen. Ayrıca binlerce adaletsizliği de bu hükümet çözdü : Süper emekli olamaycan diye mi kızıyorsun.. Sende yaşı ve gününü bekleyeceksin..Hadi ordan...!!!
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    MEMLEKET İŞİNDEN CHP ANLAMAZ. CHP sadece millete vatana düşmanlık işlerinden anarşiden teröre destek verme işlerinden anlar. yoksa SİHA ya karşı çıkan vatan evladı olamaz. ancak pkk, hdp, ab, abd, yahudi kafası SİHA ya karşı çıkar. siz bu işlere kafa yorun.
    Cevapla
  • saalih 6 yıl önce Şikayet Et
    melike abla. bazı şeyler zamanı gelince büyür ve bu büyümeyi gözle görür ve kabul edersin. bazı büyümeleri ise etkileri ile anlarsın. dünyada chp den başka kimse TÜRKİYENİN BÜYÜME RAKAMLARINI TARTIŞMIYOR. ülkede düşmana gerek yok chp elimallah hepsinin işini hakkıyla yapıyor. sadece ülke menfaat,ine bir şeyler yapmak genlerine aykırı herhalde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı