AK Parti'nin yaptırdığı son ankette ilginç sonuç!

AK Parti İzmir Milletvekili ve parti anket birimi bakanı Hamza Dağ, AK Parti'nin yaptırdığı son anketi açıkladı.

AK Parti'nin yaptırdığı son ankette ilginç sonuç!
AK Parti'nin yaptırdığı son ankette ilginç sonuç!
GİRİŞ 17.09.2017 16:05 GÜNCELLEME 17.09.2017 16:14
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

AK Parti Denizli Çivril ilçesi 6. Olağan kongresi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın katılımıyla gerçekleşti. Kongrede konuşan Dağ, “Kamuoyu yoklamalarında bize en yakın partiye 2,5 kat fark atmış durumdayız” dedi. 

“ANKETLERDE EN YAKIN PARTİYE 2,5 KAT ÖNDEYİZ"

Kamuoyu araştırmalarında iki buçuk kat öne olduklarını söyleyen Dağ, “Biz yüzde 50’yi görmüş bir partiyiz. Bakın bugün yapılan kamuoyu yoklamalarında, ben aynı zamanda genel merkez anket birimi başkanıyım. Şimdi bunu açıklayacak değilim, basın mensupları var. Biz yine, şuanda en yakın siyasi partiye, 2,5 kat fark atmış bir siyasi partiyiz. Öz eleştiri yapıyoruz, hala daha iyi olmalıyız diyoruz. Belki de eleştirinin en fazlasını kendimize yapıyoruz. Ama buna rağmen tabanımızda kaygı var diyoruz. Şu var, bu var diyoruz ama sonuçta bakıyoruz ki, en yakın siyasi parti 2,5 kat gerimizde, işte bizi diri yapan, canlı yapan ve bizi 2023, 2053 hedeflerine götürecek olan düstur budur” diye konuştu.

Yapılan kongrenin ardından mevcut ilçe başkanı Mehmet Celep aday gösterilmezken, kongrede tek aday olan Mehmet Kale ilçe başkanı seçildi.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 52
  • Hazım 6 yıl önce Şikayet Et
    Oyların artması için İDAM şart...
    Cevapla
  • hhgemi 6 yıl önce Şikayet Et
    çok yüksekten uçmuş böyle leri akpartiye zarar veriyor reise yaranalım die biraz gerçeklerden bahsedilse mesala meral akşener i koray aydın ı
    Cevapla
  • Teknik 6 yıl önce Şikayet Et
    alt tabaka çok unutuldu. sadece etrafındaki insnlar zengin yapıldı. mesleki eğitim,mülteci sorunu,temel gıda ihtiyaçlarının pahalılığı.akp nin ilk yıllarını düşünün hiçbir şeye zam yoktu ama şimdi bakıyorsun gün gün pahalı hayat.
    Cevapla
  • RUMUZ34 6 yıl önce Şikayet Et
    ekonomi dipte, birçok vaad yerine getirlmedi, gençlerin istekleri hep gözardı edildi . akp tabanı kaydı buda 2019 seçimlerine yansıyacaktır.
    Cevapla
  • Ahmet Ali Şahin 6 yıl önce Şikayet Et
    Mesela yerine getirilmeyen bir vaad örneği versene ekonomi dipte diyorsun. Pekii o halde soruyorum sana 3 çeyrekte yaşanan %5 lik büyümeyi ne yapacaksınız? hadi onu geçtik son tatilde yaşanan trafiği ve türkiye deki araç yoğunluğunu havaalanında yaşanan uçuş rekorlarını da mı görmezden geleceksiniz. EKONOMİ dipteydi..
    Cevapla
  • Turk 6 yıl önce Şikayet Et
    Ak parti alamazsa ülke batar. Kemal mi yönetecek ? Dakikasi dakikasini tutmayan bir kisi, birilerinin adami ... Akli olan bu kritik donemecte reisi yanliz birakmaz. Aksi olursa yanliz kalicaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı