CHP'de istifa depremi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana'nın Çukurova İlçesi Başkanı Yüksel Erdoğan, beraberinde 9 yönetici ile parti içi görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

CHP'de istifa depremi!
CHP'de istifa depremi!
GİRİŞ 19.09.2017 10:45 GÜNCELLEME 19.09.2017 10:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

CHP'nin Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, sabah saatlerinde parti binasında basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Başkan Erdoğan, 'Muhtarlık Bölgesi Delege ve Önseçmen' seçimlerini tamamladıklarını fakat seçimlere belediyeden aldığı gücü, parti üzerinde kullanan ve bu sayede örgüt yönetimlerine hakim olmak isteyen bir anlayışın gölgesinin düştüğünü belirterek, "Bir belediye başkanımız, başka bir ilçenin mahalle delege seçimlerinde liste çıkararak, adeta aday gibi çalışmış ve belediyenin olanaklarını bu süreç için seferber etmiştir. Bu durum da gösteriyor ki önümüzdeki günlerde yapılması planlanan mahalle delege seçimlerinde aynı sorunları yaşayacağız" diye konuştu.

İHA'nın haberine göre; Göreve geldiği günden bugüne kadar koltuklarla değil CHP'nin ilkelerine bağlı kalmak için çaba gösterdiğini kaydeden Erdoğan, "Bizler, şu ana kadar parti yöneticileri olarak, CHP iktidarı için üstün bir gayretle çalıştık. Şu andan itibaren ise CHP birer üyesi olarak aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Belediye imkanları ve etik dışı yöntemler ile, parti örgütleri üzerinde kurulmaya çalışılan tahakkümü reddediyoruz" dedi.

Öte yandan CHP Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, parti içerisindeki görevlerinden ilçe saymanı Hayati Saplık, ilçe bilişim sekreteri Faruk Aydın, ilçe yönetim kurulu üyesi Gürsel Akarsu, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Meral Çelik Tohumcuek, Sebiha Keskin, Murtaza Kulu, yedek üye Özgür Altıok ve Faruk İpek ile birlikte istifa ettiklerini bildirdi.

YORUMLAR 4
  • Ramo 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah daha beter etsin. Amin.
    Cevapla
  • Görele 6 yıl önce Şikayet Et
    Demekki siz orijinal CHP lisiniz.
    Cevapla
  • cem 6 yıl önce Şikayet Et
    evet isabetli olmuş çünki bunlar cumhuriyet düşmanları sahte cumhuriyetciler
    Cevapla
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    Pelsinvanya Kraliçesinin Yeni Partisine geçerler? :)).
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...