200 kişi MHP'ye üye oldu

Kahramanmaraş’ta yaklaşık 200 kişi Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) üye oldu.

200 kişi MHP'ye üye oldu
200 kişi MHP'ye üye oldu
GİRİŞ 25.09.2017 00:02 GÜNCELLEME 25.09.2017 00:02
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Yeni katılımlar sonrası parti binasında basın toplantısı düzenleyen MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, “Bilindiği üzere bazı güruhlar tarafından Milliyetçi Hareket Partisi’nin üzerine çevrilen oklar nedeniyle partimiz üzerinden toplu istifalar yaptırılarak algı yapılmakta Milliyetçi Hareket Partisi gücünü kaybediyormuş gibi gösterilmektedir. Yarım asırlık siyasi birikimi ve tecrübesi olan şan ve şerefle, kan ve gözyaşı ile mücadelesi taçlandırılmış böyle kutlu bir davanın temsilcisi olmaktan her zaman gurur ve şeref duyduk. Bu kutlu davanın bir adım ileriye gitmesi için gecemizi gündüzümüze kattık, baş verdik baş eğmedik” dedi.

 Akpınar, bugün sebebi bilindiği üzere Milliyetçi Hareket Partisi’nden bir takım şovlarla istifa gösterisi yapanların, bırakıp kaçanların ve ükücü hareketin şerefli mazisine çamur atanların aksine Dulkadiroğlu ilçesinde yaklaşık 200 vatandaşı MHP’ye üye yapmanın gururunu yaşadıklarını kaydetti.

YORUMLAR 13
  • Vur vur 6 yıl önce Şikayet Et
    Akkurtlar sizi kurttuz diye naralar atmayın 16 nisana kadar attı attı bahçeli esti yagdı o oana kafa tasi milliyetçisi dedi o ona salladı başkalık bölünmedir dedi eveti 16 nisan ilk o verdi
    Cevapla
  • Musa 6 yıl önce Şikayet Et
    MHP , bu ülkenin sigortasıdır. Kim yanlış yola saparsa MHP evel Allah düzeltir.
    Cevapla
  • abdullah 23 6 yıl önce Şikayet Et
    kadın arkasından gidenler erkeğim diye dolaşmasınlar ortalıkta. Mhp li değilim ama bahçeliyi taktir ediyorum.Ülkenin menfaatlerini tercih edenler ancak lider olur.
    Cevapla
  • diyarıbekir 6 yıl önce Şikayet Et
    ZATEN anlamayan zavalılılar var.hele,hele hainlere ne? demeli terbiyem müsade etmiyor.ocakta belli bir terbiyeyle büyüdüm. MHP ye çok şey borçluyum hem bunu DİYARI-BEKİRLİ bir kürt olarak yazıyorum.selam olsun gönüldaşlara
    Cevapla
  • Memleketim. 6 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı uğurlu olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!