Bakan'dan yeni kimlik kartlarıyla ilgili açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni kimlik kartlarıyla ilgili konuştu. Bakan Soylu, "Şu ana kadar 11 milyon 238 bin yeni kimlik kartı verildi.

Bakan'dan yeni kimlik kartlarıyla ilgili açıklama
Bakan'dan yeni kimlik kartlarıyla ilgili açıklama
GİRİŞ 28.09.2017 11:24 GÜNCELLEME 28.09.2017 11:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni kimlik kartlarıyla ilgili konuştu. Bakan Soylu, "Şu ana kadar 11 milyon 238 bin yeni kimlik kartı verildi. Yaklaşık 20 tanesinde hata çıktı, o da bireysel hata. Girişten kaynaklanan hatalar söz konusu. 11 milyonda 20, bir hata sayılmayabilir. Keşke hiç olmasa tabii" dedi. 

YORUMLAR 7
  • Arif koç 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene fırsat oldu kimliğimi değiştirdim güzel ama bence kimlik demek en az doğum tarih ve yeri ni belirtmek olması gerek... nerde doğum yeri niye silindi böyle bir örneği hangi gelişmiş memlekette var...?
    Cevapla
  • erdem değer 6 yıl önce Şikayet Et
    o derece basit o derece kötü bir kimlik kartı dünyanın hiçbir yerinde yok. diğer kimlik kartlarında olan doğum yeri nüfusa kayıtlı olduğu yer falan hiçbiri yok. nedeni de kaçak vatandaşlık verilen suriyelilerin durumunu gizlemek.
    Cevapla
  • Tekin ÖZÇELİK 6 yıl önce Şikayet Et
    Heh Helal sana. Bizim kültürümüzde kapına bilmem kim de gelse içeri alırsın ikramda saygıda kusur etmezsin. Bide bizim yaptığımıza bakın!! Adamlar sana sığınmış biz olur olmadık ithamlarda bulunuyoruz. herkese aynı gözle bakma kardeşim. Onun yerinde kendini düşün empati yap sempati ile yaklaş. VAHŞİLİĞİN VE GADDARLIĞIN LÜZUMU YOK.
    Cevapla
  • Göksel 6 yıl önce Şikayet Et
    Uydurmayalım, dünyada en güzel bizimki hemen hemen hepsini yerinde gördüm. Bu bilgilerin hepsi çipin içinde, kimlik kartını kaybeden bu bilgilere ulaşma şansı yok, öncekinde herşey uluorta yazılmıştı.
    Cevapla
  • Ahmet bjk 6 yıl önce Şikayet Et
    kişiye nüfusuna göre davranılmasın diye sanırım
    Cevapla
  • Tarif 6 yıl önce Şikayet Et
    Madem çipin içinde niye bana aile sıra no mu, cilt no mu soruyor ve cebimde eski kimliğimin fotokopisini taşımamı tavsiye ediyorlar?
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    onlar çipin içinde... :)):)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...