AK Parti kampında bir ilk gerçekleşecek

AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, yarın Afyonkarahisar’da başlayacak. İlk kez bir siyasi parti kampı, Cumhurbaşkanı başkanlığında toplanacak.

AK Parti kampında bir ilk gerçekleşecek
AK Parti kampında bir ilk gerçekleşecek
GİRİŞ 05.10.2017 09:16 GÜNCELLEME 05.10.2017 09:27
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin Afyonkarahisar’da yarın başlayacak 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na, merkez karar ve yönetim kurulu üyeleri, bakanlar, kadın ve gençlik kolları başkanları ve üyelerinin yanı sıra kurucular kurulu üyeleri ile AK Parti hükümetlerinde görev alan eski bakanlar davet edildi. Davetliler arasında olan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün kampa katılmayacağı ifade ediliyor. İlk kez bir siyasi parti kampı, Cumhurbaşkanı başkanlığında toplanacak.

‘KİŞİSEL KARARI’

Gazete Habertürk'ten Volkan Yanardağ'ın haberine göre; AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı olduğu dönemde Gül’ün siyasi parti programlarına katılmadığını belirterek, “Daha sonraki süreçte bütün etkinliklerimize davet edildi. Gelmemesi kendi kişisel kararıdır” dedi. Kamp yarın davetlilerin katılımıyla başlayacak. Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşmasının ardından, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak enerji gündemine ilişkin, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan da ulaştırma yatırımlarına yönelik partililere sunum yapacak. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, ekonomideki gelişmeleri değerlendirecek. Bu oturumda Motorlu Taşıtlar Vergisi’nde (MTV) yapılacak zam konusunun da değerlendirilmesi bekleniyor. Kampta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, iç ve dış güvenlik konularıyla ilgili sunum yapacak. Bu oturumda 3 bakanın FETÖ, PKK ve DAEŞ terör örgütleriyle mücadele, Kuzey Irak’ta gerçekleştirilen bağımsızlık referandumu ve Suriye’deki gelişmelerle ilgili bilgi vermesi bekleniyor.

DEĞİŞİM SÜRECİ

Pazar günü sabah oturumunda Başbakan Binali Yıldırım partililere hitap edecek ve ardından soru-yanıt bölümüne geçilecek. Bu bölümde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın parti genel başkanlığına yeniden seçilmesinin ardından kadrolarda yaşanmaya başlanan değişim süreci görüşülecek. Soru-yanıt sonrası, Erdoğan basına açık bölümde partililere hitap edecek.

YORUMLAR 12
  • osmanlı torunu 6 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar çok bedelli askerlik meraklıları var bu askerliğini yapan insanlar parası olmadıgı içinmi yapmadıgını sanıyorsunuz bir insanda iman olması lazım devlet bunu hiç iyi etmedi ayrımcılık yapıldı sadece kasaya para girsin diye peygamber ocagını unuttular askerlik onur ve gurur yeridir anlıyana tabiki
    Cevapla
  • kamil 6 yıl önce Şikayet Et
    taşerona kadro ins
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Eyt ye yani 2000 öncesi mağdur olanlara çözüm istiyoruz
    Cevapla
  • poyrazi 6 yıl önce Şikayet Et
    değişim dönüşüm metal yorgunluk hikaye gibi gözüküyor parti içinde hala görevde olan fetö cüler yeni dönem için partiyi şekillendiriyor
    Cevapla
  • hassan 6 yıl önce Şikayet Et
    Emekliliği yaşa takılanlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde