CHP'li Meclis üyesinden genel merkeze tehdit

İhraç edilen meclis üyesi, sosyal medya hesabından "Sabrımı sınamayın" mesajını paylaştı.

GİRİŞ 14.10.2017 16:01 GÜNCELLEME 14.10.2017 17:02
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Denizli CHP'de, mahalle delege seçimlerinde çıkan kavga sonrası bir meclis üyesi ve geçmiş dönem il saymanlığı yapan eski yönetici partiden süresiz olarak ihraç edildi.

İHA'nın haberine göre, Denizli Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi ilçe Başkanlığı tarafından Gerzele Mahallesi'nde delege seçimlerinde yaşanan kavgada disipline sevk edilen CHP Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Özkan Arslan ve geçtiğimiz dönem CHP Denizli İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu yönetiminde il saymanı olan Bilal Duran süresiz olarak partiden ihraç edildi. Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Özkan Arslan'ın , Pamukkale Belediyesi'nde bağımsız meclis üyesi olarak meclis çalışmalarına katılması bekleniyor. Öte yandan, CHP'den ihraç istemi ile disipline verilen 3 isimden biri olan Ahmet Çağın'ın ise disiplin kararı öncesinden partisinden istifa ettiği öğrenildi.

CHP Pamukkale Belediye Meclis üyesi Özkan Aslan, kararın ardından ise sosyal medyadan yazdığı mesajda tepkisini dile getirdi. Aslan "Bugün tek duam şerefsizlere şeref, ahlaksızlara ahlak, iki yüzlülere erdem, onursuzlara onur, yalancılara vicdan ver yarabbi, sabrımı sınamayın? Yine de sevgiler" ifadelerine yer verdi.

"KARARA SAYGI DUYULMALI"

CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, yaşanan kavga olayından dolayı disiplin kurulunun verdiği bir karar olarak yorumlayarak " Gerzele Mahallesi'nde yaşanan delege seçimlerindeki tartışmalar sonrası, Merkezefendi İlçesi'nden gelen talep doğrultusunda, disiplin kurulunun verdiği karardır. Karara saygı duymak gerekir" dedi.

YORUMLAR 6
  • dadas45 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH korusun bu chpe devleti yönetse düşünmek bile dehşet
    Cevapla
  • Cengiz Y 6 yıl önce Şikayet Et
    Atasözü: görünen köy şapka istemez.
    Cevapla
  • şaşkın şaşır 6 yıl önce Şikayet Et
    ne diyelim ki?... doğrudur desek muhataplar gücenir, yalandır desek n erden bildin diye sorarlar. sizce hangisi?
    Cevapla
  • Koc urfa 6 yıl önce Şikayet Et
    Kendilerini çok güzel tanımlamis adam Doğru ya doğru. Lafın bitigi yer.
    Cevapla
  • Beto 6 yıl önce Şikayet Et
    Yine cehepe...cok normal..!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi