Bursa Belediye Başkanı'ndan istifa açıklaması

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe: "Görevimize devam ediyoruz." dedi.

GİRİŞ 20.10.2017 12:42 GÜNCELLEME 20.10.2017 13:27
Bu Habere 195 Yorum Yapılmış

İstifası istenen isimler arasında yer aldığı öne sürülen Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, Bosna Hersek'ten İstanbul'a geldi.

Altepe, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının soruları üzerine Saraybosna'da, Cumhurbaşkanlığı'nın programı doğrultusunda sponsoru oldukları Aliya İzzetbegoviç'in hayatını anlatan özel tanıtım filminin gösterimine katıldıklarını söyledi. Altepe, buradaki programları tamamlayarak Türkiye döndüklerini anlattı. 

GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

Bir gazetecinin "Belediye Başkanlığı'ndan istifa edecek misiniz?" sorusuna Altepe "Ben o konuda herhangi bir şey demedim. Herhangi bir şey diyecek durumum da yok. Biz işimize devam ediyoruz." karşılığını verdi.

ERDOĞAN BURSA DEMİŞTİ...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan dönüşü uçakta gazetecilerin "Ankara ve Balıkesir dışında sorunlu başka il var mı?" sorusuna "Bursa" yanıtı vermişti. 

KAYNAK: İHA, DHA
YORUMLAR 195
  • millet 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlar seçimle gelmedimi ki talimatla gönderiliyorlar hani seçimle gelen ancak seçimle giderdi
    Cevapla
  • hacı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu işler Ak Partiye zarar veriyor. Nerden çıkartıldı bu istifa meselesi. Varsa bir sıkıntı bir dahaki seçimde aday yapmazsın olur biter...
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Makam mevki koltuk sevdası bu ülkenin bürokraside değişmeyen kaderi...Ölüm var ölüm.
    Cevapla
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    Erdğanın açıklaması;Belediye Başkanları Halk,a sorulmuş? Erdoğan bu seçmenlerin isteğini yerine getiriyor,oysa Ak partili seçmenler kendi Başkanlarının gitmesini istemez? heleki ,diğer parti seçmenleri özellikle CHP seçmenleri ister,hatta diyelim yerine başkası yepyeni bir Başkan geldi? yine çalışıyor? CHP,li seçmen bunuda istemez! Erdoğan bu hatayı nasıl yapıyor çünkü Türkiyede % 25-30 Nankör bir seçmen var? bunlara ağzınızla kuş tutsanız yine istemezük derler! Kısaca Çalışan Başkanları; CHP,li,solcu,Gezici seçmenler istedi diye istifa ettirmek Ak partiye ve Ak parti seçmenine zarar verir..Bu yanlışdan dönülsün?.
    Cevapla
  • aliyar 6 yıl önce Şikayet Et
    bu baskanlarin istifa meselesi AKP'nin oylarini yer. demedi demeyinA\.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık