Ak Partili başkan görevinden istifa etti

Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Sektioğlu görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Ak Partili başkan görevinden istifa etti
Ak Partili başkan görevinden istifa etti
GİRİŞ 20.10.2017 14:38 GÜNCELLEME 20.10.2017 20:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı Ahmet Sektioğlu, dün akşam partisinin il başkanlığında Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Ahmet Koca ve il yönetimiyle görüştükten sonra istifa ettiğini açıkladı. İstifasını telefonla aradığı yönetim kurulu üyelerine bildiren Sektioğlu, parti teşkilatındaki mesai arkadaşlarına da istifasını mesaj atarak bildirdi. Ahmet Sektioğlu istifasına gerekçe olarak sağlık sorunlarını gösterdi.

YORUMLAR 3
  • canturk 6 yıl önce Şikayet Et
    beledıye baskanlıgı diye bir makam olmayacak sehir yönetimi sabit memurlardan olusacak vali yada kaymakam sadece o ilçceyi yada ilin yönetimine gececek belediye diye bişey olmayacak hukumet bınasından hersey yonetılecek kazanan partı kayyum atamıs gıbı her ıle ılceye adamlarını gonderecek onlar yonetecek vali yada kaymakam devlet baskanı gıbı olacak butun bırımler ona uymak zorunda olacak bırımlerın en tepesındekı ısım valı yada kaymakam olacak oda baskana baglı olacak
    Cevapla
  • Aslı ASTARIYOK 6 yıl önce Şikayet Et
    hayatı eğitimle geçmiş bi insan. ayrıca eşi ve çocuğunun acısını birlikte yaşamış bir sabırlı metanetli bir insan. öyle iken hizmetten kaçmadı. allah selamet versin. Sayın hocamıza.
    Cevapla
  • muhammet yusuf berk 6 yıl önce Şikayet Et
    görevinden istifa etmiş partiden değil
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gelirini beyan etmeyenler için ‘pişmanlık’ imkanı! Bakan Şimşek'ten çağrı
Fenerbahçe-Olympiakos! Muhtemel 11'ler