Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a komik çağrı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Çorlu'daki konuşması alay konusu oldu.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a komik çağrı
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a komik çağrı
GİRİŞ 17.11.2017 14:59 GÜNCELLEME 17.11.2017 15:05
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tekrar televizyonda tartışma programına katılma önerisini yineledi ve "Ben adam yemem. Gel adam gibi karşıma gel, hesaplaşalım" dedi. Kılıçdaroğlu, "Gel karşıma çık, göstereyim ben sana karizmayı, senin karizmayı çizeyim" diye konuştu.

ERDOĞAN'IN KARİZMASINI ÇİZECEKMİŞ

Tekirdağ'da temel atma töreninde konuşan Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satırbaşları şöyle:

Gel karşıma çık, göstereyim ben sana karizmayı, senin karizmayı çizeyim. Oturmuş konuşuyor. E niye karşımda konuşmuyorsun? Sen hesap bilseydin memleket bu halde olur muydu? Emekçinin, doların, enflasyonun haline bak. İşsiz gençlerimizin haline bak. Bana gelmiş hesap bilmiyorsun diyor. Ben sana hesap öğreteyim. Her vatandaş nasıl kucaklanır anlatayım. Ama gelemez, cesaret edemez. 

Ben adam yemem, ben adamlarla kavga etmem. Cesaretim var, senin de cesaretin varsa sağda solda oturup konuşmaya gerek yok. Senin televizyonların, emrinde gazetecilerin var. Gazetecilerini al, televizyon kanalların var. Gel, adam gibi karşıma gel. Hesaplaşalım. Gelmeyeceksin biliyorum.

ERDOĞAN'IN VE KILIÇDAROĞLU'NUN FOTOĞRAFLARI PAYLAŞILDI

 

 

SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU

Kılıçdaroğlu bu sözleri sonrası sosyal medyada alay konusu oldu. Özellikler binlerce kullanıcı tarafından paylaşılan bu görsel bütün konuşmaları anlatmaya yetti.

 

YORUMLAR 85
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey Kılıçdaroğlu sen ne içtin. Karizma yarışmasına girdiğin adam kim sen biliyor musun?
    Cevapla
  • Savaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Reisi görünce cam kırmış çocuk gibi olan KK geldi gözümün önüne
    Cevapla
  • izmir-dobracı 6 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten kemal bey bu ülkeyi yönetseydi.şimdi emekliler yunanistan gibi maaşlarını alamayacak hale gelirdi.Memur maaşı yarıya indirilirdi.benzin ve ekmek karne ile alınır ilaçlar aysonu sıra gelmezdi.hazinede altın yerine mantar yetişirdi.10 yıl sonrasının parasını bitirirlerdi.ayrıca kuran kursu-camiler kapatılır.zaten halk 1 yıl sonunda ayaklanır bırak ülke böyle yönetilmez biz kendimiz yöneteceğiz diye millet sokaklara inerdi.kemal bey zaten halkın sokağa inmesine bayılır.
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Senin muhattabın ve seviyen pkk dır
    Cevapla
  • Muşlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Yav adam reisle karşılıklı oturma Şeref’ine Nail olmak istiyor yoksa meydan okuma bahane:) Kemal reisin adını duyunca kekeliyor cismiyle karşı karşıya olacak amaç o hani evrakla konuşuyor ya evraksız konuşmayı bilmiyor da ondan:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...