Erdoğan'dan ABD'yi çıldırtacak S-400 açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Rize'deki il başkanlığı kongresinde S-400'le ilgili önemli bir açıklama yaptı.

GİRİŞ 18.11.2017 15:01 GÜNCELLEME 18.11.2017 15:50
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan: Suriye'den ülkemize yönelik tehditlerin zirveye çıktığı bir dönemde füze savunma sistemlerini geri çekerek Türkiye'ye yönelik bir saldırı durumunda harekete geçilmeyebileceği intibasını veren NATO'nun güvenirliği, tüm üye ülkeler nezdinde sorgulanır hale gelmiştir. Biz kendi güvenliğimizi sağlamak için Rusya'dan S400 hava savunma sistemleri almaya kalktığımızda, ittifakın önde gelen kimi ülkeleri tarafından ortaya konan tepki de bu çarpıklığı teyit eder mahiyettedir.

BİZ S - 400'LERİ ALDIK BİTTİ O İŞ

 Biz kendimizi savunmak için S- 400 almaya kalktığımızda kimileri tarafından ortaya konulan tepki de bu çarpıklıktandır. Başkalarına ses çıkarmayanlar nasıl oluyor da Türkiye'ye ses çıkarıyorlar. İş Türkiye'ye gelince farklı tavır sergiliyor. Kusura bakmasınlar Türkiye birilerine sorarak karar vermeyecek, milleti ile konuşarak karar verecektir. Bunlar Kıbrıs Barış Harekatında ve terörle mücadele döneminde kime ne kadar güvenebileceğimizi gördük. Bu kuru bir özürle üzeri örtülebilecek bir şey değildir. Biz S400'leri zaten aldık, iş bitti.

YORUMLAR 32
  • adil 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD,AB ve NATO gibi dostun varsa düşmana gerek yoktur.
    Cevapla
  • seco 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de olası bir savunma ihtiyacı halinde Avrupa nın yanında olamayabileceğini ima edebilir.
    Cevapla
  • Tarafsız Taraftar 6 yıl önce Şikayet Et
    S 400 S 500 S 1000 her ne varsa almak lazim hatta nukleer ve kimyasal butun silahlara sahip olmalıyız. Vee kendimiz yapmalıyız, dunyanin hic bilmedigi bir silah geliştirmeliyiz.
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    bu natonun bize ne faydası olmuşturki şimdi olacak biz natoya üyeyiz bir bakarsak uğruna katıldığımız kore savaşı dır bir amerikalı ne dmiştir biz en ucuz askeri TÜRKİYEDEN alıyoruz demiştir bu gün biz pkk ya vursak almanya ordan kuduruyor patriotlarını çekiyor bumu natoya bağlı ülke bu gün bize ALLAH muafaza çinden saldırı olsa bizi fransız ingilz alman yunan cengaverlerimi koruyacak bunlarmı göğsünü siper edecekler biz artık bu natoya güvenmeyelim savunmamıza önem verelim işte 1 gün önce olduğu gibi nato bize dost deyil düşmandır
    Cevapla
  • atmaca 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyedeki nato kafalılar bitmedikçe bu tehdit devam eder. natonun tehditlerinin kıymeti harbiyesi yok. Ancak nato bu açıklamaları içerideki uzantıları (çıkmaları) harekete geçirmek için yapıyor. Yoksa Türk halkına vız gelir tırıs gider.
    Cevapla
  • Tarafsız Taraftar 6 yıl önce Şikayet Et
    Simdiye kadar olan zaman zarfinda Turkiye Natonun piyade bölüğüydü, şimde devir değişti devran döndü herkes haddini bilecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'