AK Parti Gençliği şehit öğretmenleri unutmadı

AK Parti Gençlik Kolları Tunceli’de PKK’lı teröristlerce kaçırıldıktan sonra katledilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz ve Aybüke Yalçın’ı andı.

GİRİŞ 24.11.2017 17:33 GÜNCELLEME 24.11.2017 17:35

AK Parti Gençlik Kolları Tunceli’de PKK’lı teröristlerce kaçırıldıktan sonra katledilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz ve Batman Kozluk’ta yine PKK’lı teröristlerce şehit edilen Aybüke Yalçın’ı memleketleri Çorum ve Gümüşhane’de hem kabirleri başında andı hem de görev yaptıkları ve kendi isimlerinin verildiği Şanlıurfa-Siverek Şehit Necmettin Yılmaz ilkokulu ve Batman Kozluk Şenay Aybüke Yalçın Çok Programlı Anadolu Lisesinde sınıflarına karanfiller bıraktı.



Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı Demirkapı köyünde doğup büyüyen Şehit Necmettin Yılmaz Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Çiftçibaşı köyünde sınıf öğretmeni olarak görev yaparken okulların kapanmasının ardından memleketine gitmek üzere yola çıkmış lakin yolu PKK’lı teröristlerce kesilmiş ve kaçırılarak şehit edilmişti. Batman Kozluk’ta daha 8 aylık öğretmenken daha 22 yaşında nice umutlarla geldiği görevinde PKK’lı teröristlerce şedit edildi Aybüke Yalçın öğretmen.



Tüm Türkiye’nin yüreğini burkan Necmettin ve Aybüke öğretmen, öğretmenler gününde unutulmadı.

AK Parti Gençlik Kolları Şehit öğretmen Necmettin Yılmaz’ın babasının elini öptü duasını aldı.  Şehit öğretmen Aybüke Yalçın’ında Çorum’daki kabri ziyaret edilip dualar edildi.

AK Parti Gençlik Kolları Necmettin öğretmenin Gümüşhane’deki, evini ve kabrini ziyarette bulundu babasının elini öpüp duasını aldı. Aybüke öğretmenin Çorum’daki kabrini ziyaret edip Kur’an-ı Kerim okuyup dualar etti.









Görev yaptıkları okullara, sınıflarına ve şehit düştükleri yerlere karanfiller bırakıldı

Diğer yandan Necmettin öğretmenin Şanlıurfa Siverek’teki Çiftçibaşı köyünde görev yaptığı ve adının verildiği Şehit Necmettin Yalçın İlkokulu ile Aybüke Yalçın’ın Batman Kozluk’ta görev yaptığı Aybüke Yalçın Çok Programlı Anadolu Lisesinde sınıflarına ve Batman’da Aybüke öğretmenin şehit düştüğü yere  karanfiller bırakıldı.
 






















 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?