MHP'nin miting şarkıları belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi'nin, 22 Temmuz seçimleri için kullanacağı miting şarkıları belli oldu. Partinin Adana mitingde kullandığı bazı parçaların da yer aldığı albüm tamamlandı.

MHP'nin miting şarkıları belli oldu
MHP'nin miting şarkıları belli oldu
GİRİŞ 14.06.2007 11:46 GÜNCELLEME 14.06.2007 11:46
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, partinin Adana mitingde kullandığı bazı parçaların da yer aldığı albüm tamamlandı.

"Dünyaya Tek Bir Cevap Yeter: Tek Başına MHP" isimli albümde, Şemsimah, Zafer İşleyen, Mustafa Yıldızdoğan, Grup Gökçen ve Atilla Yılmaz gibi sanatçı ve grupların seslendirdiği 10 şarkı bulunuyor.

Albümde yer alan parçalar ise şöyle: Devlet Geliyor, Partimiz MHP, Şimdi MHP Zamanı, Hazır mıyız, Bas Mührünü Sevgiye, Geliyor, Umut Onda, Harekete Geçmek Lazım, Kutlu Dilek ve Al Beyazım.

YORUMLAR 15
  • hakan erdogan 16 yıl önce Şikayet Et
    cCcçorumcCc. bıraz daha sabır bıraz daha gayret ınanmak herseyın temelı elbet durus lıder DEVLET gelecek ALLAH ın izniyle 60. hükümet milliyetçi hareket
    Cevapla
  • aslantas 16 yıl önce Şikayet Et
    . Bahçelinin fotoğraflarına bir bakın adamın suratında kin ve nefret başka bir şey görünmüyor. Böyle devlet adamlığı olurmu Allah aşkına. 4,5 yıl önce dsp,mhp,anap\'tı. Anap\'ı çıkardılar şimdi de chp,dsp,mhp milletin başına bela olmaya çalışıyorlar. Birbirinize yakışırsınız ama milletle hiç uyuşmuyorsunuz.
    Cevapla
  • hakan yılmaz 16 yıl önce Şikayet Et
    neyse. yorum yazmayacaktım ama yorumları okuyunca canım sıkıldı. biri başbuğun sözünden bahsetmiş. hani o zamanki mhp nerde gösterde oy verelim.o mhp başbuğla beraber hakkın rahmetine kavuştu.geriye ne kaldı. CMHP mantık ve akıldan yoksun. vatanseverlik adına. herşeye düşmanlık eden geri kafalı bir güruh kaldı...cenaze namazı kılınırken yuhhh diye bağıran. ne idüğü belirsizler kaldı.
    Cevapla
  • BOZKURT TÜRK 16 yıl önce Şikayet Et
    yıkılsın zillet yaşasın devlet. bu seçimde gece gündüz çalışıp bütün akraba vetanıdıklarmıza ulaşıp inşallah mhp yi iktidar yapacaz barzani ağızlılara şimdiden duyurulur şehit cenazesinde olnlara tepkimi diyosunuz biraz daha olaylara kayıtsız kalırsanız bu günlerinizi ararsınız
    Cevapla
  • mehemmed bilal 16 yıl önce Şikayet Et
    Bir şarkı sözü de benden :). Meydan da laf atarken erkek, Meclise girince ürkek, Ecevit had bildirin derken, Nesrinin başını açmak ne demek?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!