Korkunç olay! Çocuğun üzerine çelik platform düştü

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde 6 yaşındaki çocuk bir otelde oyun oynarken üzerine çelik platform düştü.

GİRİŞ 29.11.2017 16:40 GÜNCELLEME 29.11.2017 16:42

Olay, 25 Kasım akşamı Başiskele ilçesinde bir termal otelde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ailesi ile birlikte otele tatile gelen A.K. (6), otelin lobisinde oyun oynadığı sırada çelik perdeye takılarak yere düştü. Daha sonra metrelerce büyüklükteki çelik çerçeveli perde A.K.’nin üzerine düştü.

Olayı fark eden çevredeki vatandaşlar ve ailesi hemen çelik platformu çocuğun üzerinden kaldırarak, olay yerine ambulans çağırdı. Yaralanan küçük çocuk ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaşanan talihsiz olay sonrası A.K.’nın babası Ramazan K. olayda otel yönetiminin ihmali olduğunu söyleyerek şikayetçi olduğunu söyledi.

“ÇOK BÜYÜK BİR İHMAL VAR"

Meydana gelen olayda çok büyük ihmal olduğunu söyleyen baba Ramazan K., "Cumartesi günü otele gittim. Otel müşterisiydim zaten. Lobide ailemle otururken, çocuğumun üzerine platform düştü. Platformun hiçbir güvenlik önlemi alınmamıştı. Hiçbir montajı yapılmamıştı. Olaydan sonra ambulans çağırıp çocuğumuzu hastaneye götürdük. Otelden hiç kimse bizimle ilgilenmedi. Geçmiş olsun dahi demediler bize. Bir haftadır zaten psikolojimiz bozuk. Çocuğumun durumu çok şükür biraz iyi. Oğlum ölümden döndü. Çocuğumun diş,i kafası, burnu gözleri yaralandı. Konu ile ilgili şikayetçi olduk. Sonuna kadar da davamızın arkasındayız. Çok büyük bir ihmal var" dedi.

Yaşanan olayla ilgili otel müdürü Cengiz Çetin ise, “O aile bizim otelimizde kalıyordu. Çocuğun anne ve babası olayın yaşandığı zamanda lobide tavla oynuyor, çocukları ile ilgilenmiyordu. Çocukta düğün alanında koşturuyordu. Çocuk düğün karşılama panosunun arasından geçerken arkadaşlarımız uyarıyor. Daha sonra çocuk panonun ipini çekiyor ve altında kalıyor. Biz olaya hemen müdahale ettik. İlk yardım yapıldı. Daha sonra ambulansı arayıp çocuğu hastaneye kaldırdık” diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil