Erdoğan kabineye seslendi: Sakın izin vermeyin!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Muş İl Kongresi'nde konuştu.

GİRİŞ 03.12.2017 16:51 GÜNCELLEME 03.12.2017 17:39
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bazı haberler alıyorum bazı sinyaller alıyorum bazı iş adamlarının varlıklarını yurt dışına kaçırma gibi gayretleri olduğunu duyuyorum. Ve burada sesleniyorum. Önce kabinemize sesleniyorum. Bunların hiçbirine çıkış için izin vermemelisiniz" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Ne zaman Muş'a gelsem, sizi her zaman iri gördüm, diri gördüm, kardeş gördüm, hep Türkiye gördüm. Bu terörün de belini kırdık mı, kırıyor muyuz? Son bir hafta içinde bini aşkın teröristi etkisiz hale getirdik. Mehmetimiz, polisimiz, güvenlik korucularımız şehadete yürüdüler ama binlerce teröristi de etkisiz hale getirdiler. Milletimin huzurunu kaçıran kim olursa olsun bedelini ödeyecek. Onlar çukur açtılar, şimdi o çukurlara gömüldüler. 

Türkiye'nin son 15 yılı demokrasinin şaha kalktığı bir süreç oldu. Bugün ekonomisi 3 kat büyümüş, milli geliri 11 bin dolara çıkmış bir Türkiye var. 15 yıl önce paralarımızda bol sıfırlar var mıydı? Biz bu 6 sıfırı attık mı? Tuvalete 1 milyona gidilen günler vardı. Sıfırları attık 1 liraya gider hale getirdik. 

 

 

BAZI İŞADAMLARI KAÇMAYA ÇALIŞIYOR, İZİN VERMEYİN!

Buradan sesleniyorum, bazı sinyaller alıyoruz, bazı işadamları mal varlıklarını satıp başka ülkelere kaçırmaya çalışıyorlar. Kabinemize sesleniyorum bunlara çıkış izni vermeyin. Çünkü bu adımlar hıyaneti vataniyedir. Bu ülkede kazanıp bu kazançları yurt dışına kaçırmak isteyenlere biz iyi gözle bakamayız.

"BAĞIMSIZ TÜRKİYE'Yİ HAZMEDEMİYORLAR"

Sizler son günlerde sergilenen çifte standartları takip ediyorsunuz değil mi? Hans’a, Corc’a, Mayk’a göre değil Hasan’a Ali’ye Ahmet’e göre hareket etmemiz birilerini rahatsız ediyor.

Alışmışlar emir kipiyle hareket eden Türkiye’ye. Bağımsız Türkiye’yi hazmedemiyorlar.

"BİZİ DE BM'NİN KARARLARI BAĞLAR"

Mesela ne yapmışız. Sözleşmemiz olan bir ülkeden vatandaşımız kışın üşümesin diye doğalgaz satın almışız. Diğer ülkeler gibi bizi de sadece BM’nin kararları bağlar. Türkiye bu kararları harfiyen uygulamıştır. Üstelik bizim yaptığımız işin müttefiklik ruhuna aykırı bir durumu da yok.

"GİDİCİDİR BAY KEMAL"

Kahveyi yudumlarken bir yandan da darbeyi izliyordu. Şahsım, enerji bakanımız, biz havalimanına indiğimizde bu gelmiş ve oradan kaçmış. Sende yürek yok be. Sen dürüst değilsin ya. 7 Ağustos'ta Yenikapı'da yaptığımız muhteşem buluşmaya bu beyefendiyi de davet ettim. Sayın Bahçeli anında olumlu dönüş yaptı, bu ise önce gelemeyeceğini söyledi. Bu bay Kemal önce gelemeyeceğini söyledi, sonradan ikna ettiler cumartesi günü muhteşem buluşmamız vardı, cuma akşama doğru katılacağının haberini verdi. Her zaman yalan söyledin. Yine bir yalan. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Yine FETÖ'nün sosyal medya tetikçilerinin servis ettiği bilgilerle günlerce MİT'i hedef aldı. 

"KASETLE GELEN, DEKONTLA GİDER"

Son olay 2019 seçimlerine farklı bir isimle gitmek istediklerine işaret ediyor. Gidicidir bay Kemal. Ali okulunu bitiren herkes önündeki kağıtları okuyunca meselenin başka türlü bir şey olduğunu anlar. Bu zat okuduğun da anlamıyor. Ne diyelim, kasetle gelen giden, dekontla gider. 

YORUMLAR 73
  • Kenann 6 yıl önce Şikayet Et
    Artık bu komplo teorilerini bir kenara bırakmak lazım. Bu millet tüm tarihi boyunca bu olaylara maruz kalmış ilerde de kalacaktır. Ülkeyi aklı selimle, Devlet aklıyla yönetmek gerekir.. Birlik ve bütünlük içerde mutlaka tesis edilmeli burada en büyük sorumluluk iktidara Cumhurbaşkanımıza düşüyor bunun da bilinmesi önemli ve gerekli
    Cevapla
  • arda 6 yıl önce Şikayet Et
    Vay be ülkemize ve ülkemiz insanına topyekün taarruz mu var. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Yeterki toplu vursun sineler.
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    sayın başkanım bunlar ipleri dışarıdan uzatılıp kısaltılan zenginlerdir. işbirliği halinde ülkemizi sömürüp ardından kriz çıkarmak için ülkeyi terk edip kaynaklarımızı dışarı aktararak pahalılık artsın istiyorlar... Anadoluyu güçlendirin. sizin yapacağınız en önemli yatırım budur. Anadolu insanı işveren olduktan sonra bu konuşmalara gerek kalmaz.
    Cevapla
  • Ssb112233 6 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan Düşmanlarımız ülkemizi elegeçirmek için büyük bir adım atmaya başlamış. Yoksa bu hainler kaçmazdılar ülkeyi sömürenler başta patronlar ve siyasetçiler
    Cevapla
  • Çapanoğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayır da BM nin kararları niye bizi bağlıyor
    Cevapla
  • ab. 6 yıl önce Şikayet Et
    Apartmanda aidat verme o zaman guzum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!