Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki!

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, CHP lideri Kemal Kılıçdaoğlu'nun sahte belgelerine sert tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki!
Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki!
GİRİŞ 04.12.2017 11:23 GÜNCELLEME 04.12.2017 12:29
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

TBMM Başkanı İsmail Kahraman'dan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz hafta grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınlarıyla ilgili yaptığı açıklamalara ilişkin açıklama geldi. Kahraman, "Türkiye'ye zarar vermek isteyen dış mihrakların ekmeğine yağ sürmeyelim" dedi. 

NE OLMUŞTU?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlunun ve yakınlarının Man adasına 14 milyon 595 bin dolar gönderdiğini ileri sürmüş ve bunu belgelerle açıklamıştı. 

Erdoğan ise bu iddiaya “Yurt dışında 1 kuruşumun bulunduğu ispat edilsin Cumhurbaşkanlığı’nı bırakırım” yanıtını vermişti. Ardından CHP elindeki belgeleri bugün basına dağıtmış AK Parti'den de belgelerle ilgili 'sahte' yanıtı gelmişti. Bu olayın üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve iddialarda adı geçen Erdoğan'a yakın isimler CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na bir milyon 500 bi lira manevi tazminat istemiyle dava açtı. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • Cengiz Y 6 yıl önce Şikayet Et
    KK aleyhine davalar açılmalı.Ülkenin haksız yere yargılanması için çaba harcıyor.Vakit varken elimizi çabuk tutalım.
    Cevapla
  • ömer c 6 yıl önce Şikayet Et
    bende bir vatandaş olarak bu belgeler sahteyse tazminat davası açacağım piskoljim bozuldu uyku düzenim alt üst oldu bu yaplan tam bir mankut hareketi beynim allak bulak vatandaşların biri birinin canına kastetmesi bile olur nedenini siz düşünün tükiye uyuma bu hainliğe sessiz kalmayalım gerekirse 15 temuz hareketini tekrerlıyalım
    Cevapla
  • Kasatura 6 yıl önce Şikayet Et
    CHP = Sahibinin sesi ...!
    Cevapla
  • nana 6 yıl önce Şikayet Et
    Ata nın dediği dahili ve harici düşman bu olsa gerek. Ama maalesef dahili düşman ata nın kendi kurduğu partiden çıkıyor. Adam yaşasaydı kahrolurdu
    Cevapla
  • Selman 6 yıl önce Şikayet Et
    Gençlik yıllarında oy kullanmak için büyüklerimize kime oy verelim dediğimizde chp'ye vermeyinde kime verirseniz verin diyenler ne kadar da haklıymış!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık